comScore

Şanlıurfaspor Şanlıurfaspor

Yeni teknik direktör Ogün Temizkanoğlu - Şanlıurfaspor Haberleri

06 Mart 2017, Pazartesi 19:35
Yeni teknik direktör Ogün Temizkanoğlu - Şanlıurfaspor Haberleri

Mustafa Kemal Kılıç'tan boşalan göreve Ogün Temizkanoğlu getirildi.

FutbolArena - TFF 1. Lig'de alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç ile yollarnı ayıran Şanlıurfaspor'un yeni hocası belli oldu.
 

Şanlııurfaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu?


Şanlıurfaspor'un resmi sitesinden yayınlanan yazıda yeni teknik direktör Ogün Temizkanoğlu ile anlaşmaya varıldığı belirtildi. Temizkanoğlu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalanacağı aktarıldı.

İşte o açıklama:
"Şanlıurfaspor Ogün Temizkanoğlu ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı. Sarı yeşilli ekip, Mustafa Kemal Kılıç'tan boşalan Teknik Direktörlük görevine Ogün Temızkanoğlu ile anlaşarak doldurdu.

Temizkanoğlu ile yapılan görüşmede Kulüp Başkanı İsmail Bağıban ev Kulüp Asbaşkanı Ahmet Ekinci yer aldı. En son Elazığspor'da görev yapan teknik adam, bugün itibari ile sarı yeşilli ekip ile görev yapacak. Kulübümüz ile anlaşmaya varan Ogün Temizkanoğlu'na hoş geldin diyor, kendisine başarılar diliyoruz."

MUSTAFA KEMAL KILIÇ'IN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

TFF 1. Lig'in 23. haftasında Engin İpekoğlu yönetimindeki Adana Demirspor'a 2-1 mağlup olan Şanlıurfaspor'un teknik adamı Mustafa Kemal Kılıç ile yollar ayrıldı.

Şanlıurfaspor resmi site aracılığıyla yaptığı açıklamada teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç'ın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu.

Şanlıurfaspor'un başında 7'si Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 18 maça çıkan Kılıç, 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 da mağlubiyet gördü. 
 

Ogün Temizkanoğlu'nun teknik direktörlük kariyeri


Almanya'da futbol oynamaya başlayan futbolcu, oradan Trabzonspor`a transfer oldu; 1989-1999 yılları arasında Trabzonspor, 1999-2003 yılları arasında Fenerbahçe, 2003-2004 sezonunda Konyaspor, 2004-2005 sezonunda Akçaabat Sebatspor formalarını giydi. Ayrıca Ogün Fenerbahçe'de 2000-2003 yılları arasında kaptanlık yaptı. Ogün futbolu 2005 sezonu sonunda Akçaabat Sebatspor'da bıraktı.

Ogün Temizkanoğlu 2012 yılında Bayanlar A Millî Takımı teknik direktörlüğü görevine getirildi. Millî Futbolcu aynı zamanda 2008-2011 yılları arasında U-18 Erkek Millî Takımı teknik direktörlüğünü de yaptı.

2016'da Elazığspor'u yöneten Ogün Temizkanoğlu'nun yeni adresi Şanlıurfaspor oldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!