comScore

Şampiyonlar Ligi'nde Koronavirüs vakası! Maça çıkamadılar (Slovan Bratislava)

21 Ağustos 2020, Cuma 19:23
Şampiyonlar Ligi'nde Koronavirüs vakası! Maça çıkamadılar (Slovan Bratislava)

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Slovan Bratislava, Koronavirüs vakasından dolayı müsabakaya çıkamayınca hükmen mağlup sayılacak. 

FutbolArena Dış Haberler - Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Koronavirüs vakası! Slovan Bratislava, KI Klaksvik maçına çıkamadı ve bu nedenle hükmen yenik sayılacak. 

Faröe Adaları kulübü KI Klaksvik ile Slovan Bratislava arasındaki müsabaka öncesinde Slovan Bratislava, koronavirüs vakasından dolayı as takım ve personeller karantina alındı. 
Slovan Bratislava bu nedenle bugünkü Etakımla çıkacağı açıklanmıştı. Ancak genç takımda da şüpheli Koronavirüs vakası olunca Slovan Bratislava maça çıkmadı. KI Klaksvik oyuncuları maç saatine yakın stada gelip son hazırlıkları yaptı. Ancak Slovan Bratislava takımı stada gelmeyince karşılaşma iptal edildi. 

KI Klaksvik, Slovan Bratislava maça çıkamadığı için UEFA tarafından hükmen galip sayılacak ve bir sonraki turda Young Boys ile karşılaşacak. 

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!