comScore

Sakaryaspor Sakaryaspor

Sakaryaspor - Kahramanmaraşspor canlı skor, maç sonucu, maç hangi kanalda?

08 Ekim 2017, Pazar 11:07
Sakaryaspor - Kahramanmaraşspor canlı skor, maç sonucu, maç hangi kanalda?

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un iddialı takımlarından Sakaryaspor yeni stadındaki ilk maçta Kahramanmaraş'ı ağırlayacak. Sakaryaspor - Kahramanmaraş maçı öncesi tüm bilgiler. 

Futbolrena - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 7. haftasında Sakaryaspor, Kahramanmaraş ile karşılaşacak. Sakaryaspor 150 milyon TL değerindeki yeni stadında ilk maçına çıkacak. Geçtiğimiz hafta zorlu Zonguldak Kömürspor deplasmanında 4-1 galip gelerek 10 puana yükselen Sakaryaspor, yeni stadındaki ilk maçında galibiyet hedefliyor. Konuk ekip Kahramanmaraş ile ligde oynadığı 6 maçta sadece 2 puan alabildi. Kahramanmaraşspor ligde oynadığı 6 maçta 2 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. 


Sakaryaspor'un yeni stadı ne zaman açılıyor?


Sakaryaspor Kulübü Başkanı İsmail Gürses, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni statta maça çıkacakları için çok heyecanlı olduklarını söyledi.

Devletin son yıllarda ciddi bir stat hamlesi yaptığını belirten Gürses, "Bu statlardan belki de en güzeli bizim şehrimizde yapıldı. Nasip olursa 19.00'da yeni stadımızda ilk maçımıza çıkacağız. Heyecanla o saati bekliyoruz. Yarın düğünümüz var." dedi.
"Bu ligde kalıcı değil, misafir olmayı düşünüyoruz." diyen başkan Gürses, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarına inandıklarını dile getirdi.


Sakaryaspor'un yeni stadı hakkında bilgiler



Yeşil-siyahlı ekip, temizlik çalışmaları ve çim ilaçlama işlemleri süren yeni stadındaki ilk maçında saat 19.00'da Kahramanmaraşspor'u konuk edecek.

Yaklaşık 128 dönüm arazinin 28 dönümü üzerinde, UEFA standartlarına uygun olarak inşa edilen statta sosyal donatıların yanı sıra 18 asansör, 29 loca, mescitler, emzirme odaları ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

Engelli vatandaşların da rahat şekilde kullanabileceği statta, 495 kişilik VIP tribünü, 232 loca, 378 kişilik basın tribünü, 150 engelli seyirci koltuğu yer alıyor. Yeni stadın bodrum katında 8'i engelli, 151 araçlık kapalı otopark, çevresinde ise 77'si engelli, bin 342 araçlık açık otopark hizmet verecek.

Türk futboluna Aykut Kocaman, Oğuz Çetin ve Tuncay Şanlı gibi birçok yıldız oyuncuyu kazandıran Sakaryaspor, bir an önce eski günlerine dönmeyi umut ediyor. 


ARALARINDA OYNADIKLARI MAÇLAR

Kahramanmaraşspor 0-0 Sakaryaspor
Sakaryaspor 4-1 Kahramanmaraş
Kahramanmaraş 1-2 Sakaryaspor
Sakaryaspor 2-3 Kahramanmaraş
Kahramanmaraş 1-1 Sakaryaspor


Sakaryaspor - Kahramanmaraş maçını canlı TV yayınlıyor mu?


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 7. haftasında Sakaryaspor yeni stadında Kahramanmaraşspor'u ağırlayacak. Yeni Sakarya Atatürk stadında oynanacak olan müsabakayı Ferhat Kestanlıoğlu yönetecek. Müsabaka saat 19:00'da başlayacak. Sakaryaspor - Kahramanmaraşspor maçı Türkiye'de herhangi bir kanaldan canlı olarak yayınlamayacak. Karşılaşmayı FutbolArenaCanlıSkor sayfasından takip edebilirsiniz. 


 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!