comScore

Rusya'da Dzagoev Suudi Arabistan maçında sakatlandı

14 Haziran 2018, Perşembe 18:37
Rusya'da Dzagoev Suudi Arabistan maçında sakatlandı

Rusya - Suudi Arabistan maçının 24. dakikasında sakatlanan Dzagoev oyuna devam edemedi. Rus futbolcu oyundan çıkarken büyük bir üzüntü yaşadı. 

FutbolArena - 2018 Dünya Kupası açılış maçında Rusya ile Suudi Arabistan karşı karşıya geldi. Rusya - Suudi Arabistan açılış maçında Rusya'nın önemli futbolcularından Dzagoev talihsiz bir sakatlık yaşadı ve oyuna devam edemedi. 

CSKA Moskova forması giyen ve özellikle son dönemde çok sık sakatlık problemleri yaşayan Dzagoev, Dünya Kupası ilk maçında da kasığında yaşadığı problem nedeniyle 24. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı. Dzagoev'in yerine Cheryshev dahil oldu. 
2017/18 sezonunda CSKA Moskova'da forma giyerken üst üste aşil tendonu ve uyluk problemi yaşayan Dzagoev, yaklaşık 2 ay boyunca sahalardan uzak kalmıştı. Son 2 yılda uzun süreli 4 sakatlık yaşayan Rus futbolcu, Suudi Arabistan maçında oyundan çıkarken çok büyük üzüntü yaşadı. 
 

Rusya - Suudi Arabistan ilk 11'ler


Rusya: Akinfeev, Fernandes, Kutepov, Ignashevich, Zhirkov, Gazinskiy, Zobnin, Samedov, Golovin, Dzagoev, Smolov.

Suudi Arabistan: Al-Maiouf; Alburayk, Hawsawi, Hawsawi, Al-Shahrani, Otayf, Al-Dawsari, Al-Faraj, Al-Jassam, Al-Shehri, Al-Sahlawi.

Dünya Kupası Haberleri FutbolArena'da

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!