comScore

Roma Roma

Cengiz Ünder'den Roma - Frosinone maçında mükemmel gol (İZLE)

26 Eylül 2018, Çarşamba 22:11
Cengiz Ünder'den Roma - Frosinone maçında mükemmel gol (İZLE)

Cengiz Ünder, Roma - Frosinone maçında attığı golle İtalya'da bu sezon ilk golünü kaydetti. Cengiz Ünder'in Roma- Frosinone maçındaki golü izlemek için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - İtalya Serie A 6. haftasında Roma sahasında Frosinone'yi konuk etti. Lige iyi başlayamayan ve 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Roma, Frosinone karşısında maçın henüz 2. dakikasında 1-0 öne geçti. Roma'nın golünü Cengiz Ünder attı. Cengiz Ünder'in Roma - Frosinone maçında atığı golü izlemek için detaylar haberimizde. 


Roma - Frosinone maçı Cengiz Ünder'in golü İZLE


Roma - Frosinone maçına ilk 11'de başlayan Cengiz Ünder, maçın henüz başında uzak mesafeden mükemmel bir gol attı. Cengiz Ünder'in golü sonrası Roma taraftarları bu golü ayakta alkışladı. Roma'nın Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e kaybettiği karşılaşmada yine hücum organizasyonlarında gole en çok yaklaşan isim olan Cengiz Ünder, siftahı Frosinone maçında yaptığı ve takımını 1-0 öne geçirdi. 


Cengiz Ünder bu sezon Roma'da kaç gol attı?


Cengiz Ünder, bu sezon Roma formasıyla İtalya Serie A ve Şampiyonlar Ligi dahil olmak üzere resmi maçlarda ilk golünü attı. 

İtalya Serie A Haberleri FutbolArena'da!

GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!