comScore

Roma Roma

Cengiz Ünder için 40 milyon euro! Transfer

05 Nisan 2019, Cuma 16:33
Cengiz Ünder için 40 milyon euro! Transfer

Roma forması giyen Cengiz Ünder için kulübün transfer kararı aldığı iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - İtalya Ligi'nde Roma forması giyen Cengiz Ünder için transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Avrupa'dan dev kulüplerin listesinde olduğu iddia edilen milli futbolcumuz için Roma'nın da kararını verdiği öne sürüldü. Finansal Fair Play kuralları çerçevesinde gelire ihtiyacı olan Roma'nın Cengiz Ünder'i satış listesine koyduğu belirtildi. 
 

Transfer Haberleri: Cengiz Ünder, Roma'ya transfer olacak mı?


İtalya'da Roma'da top koşturan Cengiz Ünder için transfer iddiası ortaya atıldı. Genç futbolcunun transferiyle ilgili İtalyan basınında yer alan haberde Roma'nın finansal olarak iyi durumda olmadığı ve Cengiz'i satarak kulübü rahatlatmak istediği belirtildi. Milli futbolcu için 40 milyon euroluk bonservis bedelinin belirlendiği öne sürüldü. 
 

Cengiz Ünder, Real Madrid'e transfer olacak mı?


Öte yandan Roma kulübünün iyi bir teklif gelmesi halinde sezon sonunda satmaya karar verdiği Cengiz Ünder için Avrupa'nın dev kulüpleri uzun süredir devrede. Football Espana'nın haberine göre, Arsenal, Chelsea, Barcelona, Manchester City, Manchester United ve Bayern Münih'in de talip olduğu Cengiz Ünder için devreye giren Real Madrid'in sezon sonunda cazip bir teklif sunmaya hazırlandığı öğrenildi. 40-50 milyon euro civarında Cengiz Ünder'in bu kulüplerden birine transfer olabileceği kaydedildi. 

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!