comScore

Rizespor Rizespor

Vedat Muriqi: "Reyes ve Neustadter'in zaafları"

02 Ekim 2018, Salı 11:56
Vedat Muriqi:

Çaykur Rizespor'un Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi, Fenerbahçe maçıyla ilgili konuştu.

FutbolArena - Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek ligdeki ilk galibiyetini alan Rizespor'un Kosovalı forveti Vedat Muriqi, Fenerbahçe maçına stresten uzak çok iyi çalıştıklarını, Fenerbahçe karşısında sahada doğru işleri yaparak galip geldiklerini söyledi.

Türkiye'nin önemli büyük kulüplerinden birisi ile oynadıklarını ve bunun avantajları da olduğuna dikkat çeken golcü futbolcu, "Büyük kulüplere karşı motive olmaya gerek yok. Herkes kendisini iyi bir şekilde maça hazırlıyor. İyi motive olduk. Stresten uzak çok iyi çalıştık. Fenerbahçe karşısında sahada çok doğru işler yaptık. Doğruları yapınca golleri bulduk ve kazandığımız için mutluyuz." dedi.
"OKAN BURUK, REYES VE NEUSTADTER'İN ZAYIF YANLARINI SÖYLEDİ" 

Maç öncesinde Fenerbahçe'nin oyun planını bozmak için Okan Buruk'un anlattıklarına uymaya çalıştıklarının altını çizen Kosovalı golcü, "Konuştuklarımızı ilk yarıda başarılı olarak yaptığımız için 10 dakikada üç gol bulduk. Soyunma odasına girince, maç 3-0 olduğu için 'Maçı kopardık.' düşüncesi olmadı. Herkes çok temkinli davrandı. Sonuçta biz 12 dakikada üç gol attıysak her takımın atabileceğini biliyorduk. İkinci yarı Fenerbahçe'ye alan bırakmadığımız için galip gelen taraf biz olduk." şeklinde konuştu. 

Reyes ve Neustadter ile ilgili Okan Buruk'un kendisine bazı taktikler verdiğini belirten Muriç, "Onların zaaflarını hocam bana söyledi. Rakibimizin üstünde oynamaya çalıştık. Başarılı olduk. İnşallah devamını getiririz." diye konuştu.

"NE KADAR OYNARSAM O KADAR MUTLU OLUYORUM"
 
Ligde geride kalan 7 maçta 2 gol 1 asist ile oynayan ve Gladkyy'nin takıma geç katılması nedeniyle fazla dinlenme fırsatı bulamadığına dikkat çeken Vedat, şöyle devam etti: "Ben bunu sorun etmiyorum. Futbolcunun dinlenme zamanı aralardır. milli takıma gidiyorum, döndükten sonra 3 gün sonra maça çıkıyorum. Ne kadar oynarsam kendimi o kadar iyi hissediyorum. Kosava'dan buraya işimi yapmak için geliyorum. Ne kadar oynarsam o kadar mutlu oluyorum. Takıma katkı sağlarsam mutlu oluyorum. Sadece golle değil mücadele ile katkı sağlamaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

"TAYYİP ERDOĞAN TEBRİK ETTİ"

Maçtan sonra Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerini arayarak tebrik ettiğini hatırlatan Muriç, "Başkanımız Hasan Kartal bize söyledi. Onun bizi izlemesi ayrıca motive ediyor. Bundan çok mutlu oluyoruz." dedi.


Çaykur Rizespor'da scout ekibinin görevine son verildi


Çaykur Rizespor'da Hasan Kemal Yardımcı Başkanlığı döneminde kurulan ve yapılan transferlerin birçoğunu izleyerek liste hazırlayan scout ekibinin görevine yeni Başkan Hasan Kartal son verdi.

Yeşil – mavili yönetime transferi yapılan ve olumsuz rapor sonrası yapılamayan yabancı oyuncular hakkında bilgi veren Scout ekibinin görevine son verildiği öğrenildi.

Scout ekibinde görev alan M.Ali Karaca, Osman Şahinoğlu ve Sinan Durmuş yönetim kurulunun aldığı karar sonrası bu görevden ayrılmak zorunda kaldılar.

Hatırlanacağı gibi Çaykur Rizespor'da teknik direktör İbrahim Üzülmez'in ayrılması ardından ligde oynanan Bursaspor ve Malatyaspor maçlarına teknik direktör olarak M.Ali Karaca yönetime çıkmıştı.

Spor Toto Süper Lig takımları ile ilgili tüm gelişmelere Süper Lig sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!