comScore

Rizespor Rizespor

Selim Ay'dan Josef'e yanıt! "Özür borcu var"

02 Mayıs 2021, Pazar 15:33
Selim Ay'dan Josef'e yanıt!

Rizespor forması giyen Selim Ay, Beşiktaşlı Josef'in açıklamalarına yanıt verdi.

FutbolArena - Süper Lig'de Rizespor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşma sonrası Josef de Souza'nın açıklamaları gündem olmuştu. Rizespor'dan Selim Ay, Denizlispor maçı öncesi Josef'in açıklamalarına yanıt verdi.

"JOSEF'İN BİZE ÖZÜR BORCU VAR"
"Josef'in geçen hafta yaptıkları açıklamalara çok kızdım, sinirlendim, üzüldüm. Biz namusumuzla evimize ekmek götürmeye çalışıyoruz.

Josef saha içinde saygı duyduğum, tebrik ettiğim bir arkadaşımız. Algıdan etkilenip böyle bir şey söylemiş olabilir. Hata yapınca Beşiktaşlı, çizgiden top çıkarınca Galatasaraylı oluyorsun. Bazı insanlar iktidarını sürdürmek için fütursuzca iftiralar atıyor.

Josef'in böyle bir şey söylemesi beni ve Rizespor camiasını üzdü. Bize ve Rizespor'a bir özür borçlu. Bizim için kimin şampiyon olduğu önemli değil. Benim içim rahat etmedi. Josef bir özür borçlu."

JOSEF NE DEMİŞTİ?

"Şuna inanıyorum; Allah haktır, dışarıdan bizim şampiyon olmamamız için ne yapılırsa yapılsın, biz şampiyon olacağız. Bugün biliyoruz ki sadece Rizespor'un berabere kalması için inanılmaz prim ortaya koydular. Bunu başkalarına hediye etmek istediler."

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!