comScore

Galatasaray Galatasaray

Riekerink'ten Tolga Ciğerci sürprizi - Galatasaray'ın Bursaspor 11'i

24 Kasım 2016, Perşembe 23:19
Riekerink'ten Tolga Ciğerci sürprizi - Galatasaray'ın Bursaspor 11'i

Riekerink, Bursaspor maçı öncesi son taktik antrenmanında sürpriz bir 11 denedi.

FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Galatasaray, seyircisi karşısında Bursaspor'u ağırlayacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Bursaspor maçı öncesi son taktik antrenmanında sürpriz bir 11 denedi.
 

Tolga Ciğerci Bursaspor maçında oynayacak mı?


Tolga Ciğerci'yi as kadronun dışında bırakan Hollandalı çalıştırıcı, orta saha ikilisini Selçuk İnan ve Nigel de Jong'tan oluşturdu. Fenerbahçe derbisinde yardımcı antrenör Ayhan Akman ile tartışan Selçuk İnan, hafta içinde özür dilemesinin ardından affedilmişti.
Fenerbahçe derbisinde gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Lionel Carole'un alternatifini belirleyen Jan Olde Riekerink, son taktik antrenmanda sol bekte Martin Linnes'i oynattı.

Eren Derdiyok'u da yedek bırakan Hollandalı çalıştırıcı, forvet pozisyonunda Lukas Podolski'yi tercih etti.

Galatasaray 11'i: Muslera, Sabri, Serdar Aziz, Hakan Balta, Linnes, Selçuk, Nigel de Jong, Bruma, Yasin Öztekin, Sneijder, Lukas Podolski
 

Galatasaray - Bursaspor maçı öncesi sakat, cezalı ve eksik futbolcular


Galatasaray'da İzlandalı golcü Kolbeinn Sigthorsson ve genç stoper Koray Günter sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak. Lionel Carole ise sarı kart cezalısı konumunda. Bursaspor'da ise Serdar Kurtuluş ve Furkan Özçal'ın uzun süreli sakatlıklarının yanı sıra tecrübeli oyuncu Şamil Cinaz da sakatlığı nedeniyle oynayamayacak. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!