comScore
1 / 6

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe tahmini: "Fenerbahçe'nin şansı..."

 

 

FutbolArena - Spor yazarı Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın Evkur Yeni Malatyaspor’u 2-0 mağlup ettiği maçı değerlendirdi.

 

2 / 6
GALATASARAY HEP ZİRVEDE"

"Galatasaray için kimse şampiyonluğu hak etmedi diyemez. 33 haftanın 24’ünü lider bitirmiş bir takımdan bahsediyoruz.
3 / 6
Bir kere 3.lüğe düşmüş o da averajla. Galatasaray zirveden hiç düşmemiş, hep Erciyes’in zirvesinde. Tudor döneminde de böyleydi, Fatih Terim döneminde de devam etti."
4 / 6
"DÜZLÜĞE ÇIKTI MI AFFETMİYOR"

"Galatasaray’da başkası olduğu sürece hep Fatih Terim olacaktır. Tudor başarısız gitmedi ama doğru adam geldi. Geldiğinde deplasman sıkıntısı vardı. Son 2 deplasman ne yaptı? Fatih Terim düzlüğe çıktı mı affetmiyor."
5 / 6
"RODRİGUES, TAM FATİH TERİMLİK BİR OYUNCU"

"Garry Rodrigues’deki malzemeyi ben görüyordum. Ama Tudor döneminde tarzını sergileyemiyordu. Tam Fatih Terimlik bir oyuncu. Galatasaray da bu tabloya göre şampiyonluğunu ilan edememişse ligin kalitesi gözüküyor."
6 / 6
ŞAMPİYONLUK YARIŞI

"Şu anda şampiyonluk ihtimalleri şöyle: %90 Galatasaray, %9 Başakşehir, %1 ise Fenerbahçe."

Sabah