GOL KRALLIĞINDA ZİRVEDE
Sion'un aynı zamanda kaptanlığını yapan Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Reto Ziegler, bu sezon ligdeki 12 maçta 8 gol atma başarısını gösterdi.
İsviçre Süper Ligi'inin gol krallığı yarısında ilk sırada olan Reto Ziegler, zirveyi Egzijan Alioski ve Marco Schneuwly ile paylaştı. Aynı zamanda Basel formasıyla 7 gol atan eski Beşiktaşlı Matias Delgado, golcü oyuncuları yakından takip ediyor.
KARİYERİNDE BÖYLESİ YOK
2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında Fenerbahçe'de kiralık olarak oynayan ve toplamda 59 maça çıkıp, yalnızca 1 gol atabilen sol bek Reto Ziegler ülkesinin takımlarından Sion'da üst üste üçüncü sezonunu geçirirken; en iyi performanslarından birini yakaladı.
Reto Ziegler, Fenerbahçe'de 59 maçta tek golünü Galatasaray'a attı.
Öte yandan Reto Ziegler; Sion'da 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarında 60 maç oynarken sadece 4 gol atabilmişti. İsviçreli sol bek kariyeri boyunca 408 maça çıkarken, 20 gol atabildi.