comScore

Recep İvedik 6 çıktı mı? Şahan Gökbakar'dan müjde! (Recep İvedik 6 fragmanı izle)

03 Eylül 2018, Pazartesi 13:23
Recep İvedik 6 çıktı mı? Şahan Gökbakar'dan müjde! (Recep İvedik 6 fragmanı izle)

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın çok sevilen tiplemesi Recep İvedik'in 6. filmi için kollar sıvandı. Şahan Gökbakar, Recep İvedik serisinin 6. filmi için kamera karşısına geçti. Rcep İvedik 6 ner zaman çıkacak? Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik 6 filmiyle ilgili açıklaması. Detaylar haberimizde...

Şahan Gökbakar, çok sevilen Recep İvedik filmi serisinin 6. filmi için kamera karşısına geçiyor. Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6 ile ilgili önemli bir paylaşım yaptı. Recep İvedik tiplemesini canlandıran Şahan Gökbakar, film setinden paylaşım yaptı. Recep İvedik 6 ne zaman çıkacak? Şahan Gökbakar'ın Recep ivedik 6 paylaşımı...
 

Recep İvedik 6 ne zaman çıkacak? Recep İvedik 6'dan ilk görüntüler


Recep İvedik filmiyle seyirciyle ilk olarak 2010'da buluşan Şahan Gökbakar, hayranlarına müjdeli haberi verdi. Recep İvedik 6'ının çekimleri startını verdi. Set gününden ilk karesini sosyal medya hesabından paylaşan Şahan Gökbakar, "Recep İvedik 6 ilk set günü. Haydi hayırlısı. Gazamız mübarek olsun...Moda girdim bile" notunu paylaştı.

Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6 filminin çekimlerinin tanıtımı olan videoyu de instagram hesabından 'Haydi bismillah' diyerek paylaştı.
 

Recep İvedik 6'nın konusu ne? Recep İvedik 6 vizyon tarihi


Recep İvedik 6 filminin konusunun Afrika'da geçeceği belirtilirken filmin vizyon tarihinin 2019 yılının ilk çeyreğinde olacağı öngörülüyor. Daha önceki açıklamalarda da  Afrika'da çekileceğine dair ipuçları veren Şahan Gökbakar, "Düşünsene bir sonraki film Afrika savanalarında. Acı çekmeden de güzellik olmuyor. Güzel görüntü çekmek için bir sonraki filmde ya Uzakdoğu ya da Afrika'yı düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.


ŞAHAN GÖKBAKAR'IN RECEP İVEDİK 6 PAYLAŞIMI
 

Şahan Gökbakar kimdir? 


Şahan Gökbakar 22 Ekim 1980'de İzmir'de dünyaya geldi. Babası Osman Selçuk Gökbakar, Şahan'ın 8. yaş gününde, 22 Ekim 1988'de bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Bu nedenle Gökbakar okul hayatına Ankara'da başladı ve ilk, orta, lise öğrenimini ODTÜ Koleji'nde tamamladı. Zoka'dan sonra 2005 yılında önce TV8'de başlayıp ATV'de devam eden “Dikkat Şahan Çıkabilir” isimli antimedya-skeç şovunu, Alper Mestçi ile beraber hazırladı.

Özellikle yaptığı Recep İvedik ve Küçük Oskar tiplemeleriyle büyük ilgi çekti. Kariyerine 2006 yılında NTV'de yayınlanan “Leyt Nayt Şov: Kime Diyorum Ben” adlı reality show programı ile devam etti. 2006 yılında o dönemki sevgilisi Doğa Rutkay'ın başrolde olduğu “Gen” isimli korku-gerilim filminde konuk oyuncu olarak yer aldı. Özellikle yaptığı Recep İvedik ve Küçük Oskar tiplemeleriyle büyük ilgi çekti. Kariyerine 2006 yılında NTV'de yayınlanan “Leyt Nayt Şov: Kime Diyorum Ben” adlı reality show programı ile devam etti. 2006 yılında o dönemki sevgilisi Doğa Rutkay'ın başrolde olduğu “Gen” isimli korku-gerilim filminde konuk oyuncu olarak yer aldı.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!