comScore

Real Madrid-Barcelona canlı izle, Real Madrid-Barcelona şifresiz İZLE (Real Madrid-Barcelona 1 Mart 2020 Smart Spor canlı ve şifresiz İZLE)

01 Mart 2020, Pazar 23:04
Real Madrid-Barcelona canlı izle, Real Madrid-Barcelona şifresiz İZLE (Real Madrid-Barcelona 1 Mart 2020 Smart Spor canlı ve şifresiz İZLE)

Real Madrid - Barcelona maçı saat 23:00'da. Real Madrid - Barcelona maçını Smart Spor canlı yayınlayacak.Real Madrid - Barcelona maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Real Madrid - Barcelona canlı yayın bilgileri FutbolArena'da. 

FutbolArena - İspanya La Liga 26. haftasında El Clasico'da Real Madrid ile Barcelona karşı karşıya gelecek. Real Madrid-Barcelona derbisi saat 23:00'da başlayacak. Real Madrid-Barcelona derbisinin 11'leri belli oldu. Peki Real Madrid-Barcelona maçı hangi kanalda? Real Madrid-Barcelona derbisini canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Real Madrid-Barcelona canlı yayın bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 
 

Real Madrid - Barcelona maçı ilk 11'leri


Real Madrid: Courtouis, Caravajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, Valverde, Kroos, Isco, Vinicius, Benzema

Barcelona: Ter Stegen, Semedo, Pique, Umtiti, Alba, Busquets, Arthur, De Jong, Vidal, Messi, Griezmann
 

Real Madrid - Barcelona maç haberleri (Opta)


Barcelona ve Real Madrid, La Liga tarihinde en fazla galibiyeti birbirine karşı aldı. Barcelona ile La Liga'da oynadığı son yedi derbide galibiyet alamayan Real Madrid (3B 4M), kulüp tarihinde daha uzun bir seri yaşamadı. Dış sahada çıktığı son dört El Clasico'dan galip ayrılan Barcelona, Real Madrid'e karşı bir takımın yakaladığı en uzun seriyi devam ettirmek için sahaya çıkıyor. La Liga'da oynadığı son maçı kaybeden Real Madrid, 2018/19 sezonunun son iki karşılaşmasından bu yana üst üste iki mağlubiyet almadı. Deplasmanda oynadığı son dört La Liga maçının sadece birini kazanan Barcelona (2B 1M), bu karşılaşmalarda ikişer gol yedi.
ARALARINDA OYNADIKLARI SON 10 MAÇ

Real Madrid 2-3 Barcelona
Bareclona 1-3 Real Madrid
Real Madrid 2-0 Barcelona
Real Madrid 0-3 Barcelona
Barcelona 2-2 Real Madrid
Barcelona 5-1 Real Madrid
Barcelona 1-1 Real Madrid
Real Madrid 0-3 Barcelona
Real Madrid 0-1 Barcelona
Barcelona 0-0 Real Madrid
 

Smart Spor nasıl izlenir? D Smart'ta yayın yapan Smart Spor uydu frekans bilgileri

 
Türksat uydusundan yayın yapan SMART SPOR kanalını uydu alıcınıza yüklemeniz için gereken Türksat frekans bilgisi aşağıdadır.
SMART SPOR Kanalı 12187 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise V - Dikey'dır. Kapsama değeri Batı, SR değeri 27500 ve FEC değeri 5/6 olarak girilmesi gerekir. SMART SPOR kanalı olarak yayın yapmaktadır.


 

Real Madrid - Barcelona maçı canlı yayın - Real Madrid - Barcelona hangi kanalda?


1 Mart 2020 Pazar günü Real Madrid ile Barcelona El Clasico'da karşı karşıya gelecek. Real Madrid - Barcelona El Clasico saat 23:00'da başlayacak. Real Madrid - Barcelona maçını Smart Spor yayınlayacak. Real Madrid - Barcelona maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Real Madrid - Barcelona canlı izle, Real Madrid - Barcelona şifresiz izle, Real Madrid - Barcelona bein sports izle, Real Madrid - Barcelona bein sports canlı izle, Real Madrid - Barcelona bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Real Madrid - Barcelona maçı canlı yayın bilgilerine aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!