comScore

Real Madrid 1-2 Manchester City maç özeti ve golleri İZLE

27 Şubat 2020, Perşembe 02:06
Real Madrid 1-2 Manchester City maç özeti ve golleri İZLE

Real Madrid - Manchester City Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bernabeu Stadı'nda karşı karşıya geldi. Real Madrid - Manchester City maçının özeti ve gollerini izlemek için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi son 16 tur ilk maçında Real Madrid ile Manchester City karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz berabere biten maçta ikinci yarıda 3 gol, 1 penaltı ve 1 kırmız kart çıktı. Real Madrid - Manchester City maç özeti ve gollerini izlemek için detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. 
 

Real Madrid - Manchester City maç özeti ve golleri


Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk turunda Real Madrid ile Manchester City karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz biten maçta Manchester City rakip kalede daha fazla tehlikeli pozisyon üreten taraf oldu. İkinci yarıya baskılı başlayan Real Madrid, 60. dakikada Isco'nun golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra beraberliği yakalamak isteyen Manchester City ataklarını sıklaştırdı ve 78. dakikada Jesus ile beraberliği yakaladı. Real Madrid futbolcuları golde Ramos'a faul yapıldığı gerekçesiyle itiraz etmesine rağmen karar geçerli sayıldı. Bu golden 5 dakika sonra Manchester City bu kez penaltı kazandı. De Bruyne, skoru 2-1 yaptı ve müsabaka bu sonuçla tamamlandı. 

SERGIO RAMOS KIRMIZI KART GÖRDÜ

Öte yandan Real Madrid - Mancahester City maçının 86. dakikasında Sergio Ramos gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. 

RÖVANŞ 17 MART'TA

Real Madrid ile Manchester City arasında Şampiyonlar Ligi son 16 tur rövanş maçı 17 Mart 2020 tarihinde İngiltere'de oynanacak. 

MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!