TRT Spor canlı yayınında konuşan Rıdvan Dilmen, Fatih Terim'in bir daha Arda Turan'ı milli takıma almayacağını iddia etti.
İşte o sözler:
"Basın toplantısında hocaya soru sordular. Tarih hocasının şahsına değil TRT'ye çaktı. Şimdi de NTV'ye kızdı. Koskoca NTV ve devletin TRT'sine çaktı. Yapacak bir şey yok. Ukrayna maçına kötü başlamamızın dış etkenlerle alakası yok. 2 gol yedikten sonra Kaan ve Tolga desteğiyle orta sahayı kalabalıklaştırdı. Oyunun sonunda Volkan'ı da sokup iyice risk aldı. Fatih Hoca sonuç olarak hatasından döndü. Maçtan önce iyi analiz etmedi, maçı harika yönetti. Tecrübesiyle ve hamleleriyle maçı çevirmeye çalıştı."
ARDA TURAN İDDİASI
"Bir sürü sorun varken, şehitler veriliyorken bu sorunları çözmemiz gerekir. İkisine de yakın bir insanımdır. Umuyorum bundan sonraki maçlarda Arda Turan kadroda olur. Arda Turan'ı bir daha milli takıma almayacağını tahmin ediyorum. İnşallah yanılırım."
SNEİJDER BENZETMESİ
"Şu anda mevcut durumlar içerisinde Ömer Toprak'ın oynaması doğal. İyi bir performans sergilemiyor ancak bugün iyi gününde olabilir. Eğer Kaan oynarsa, 4-3-3 oynayacağız. Volkan Şen ile başlarsak 4-2-3-1 oynarız. Hocanın Kaan ile Volkan arasında yapacağı tercih bağlı. Hakan Çalhanoğlu'nu ben kanatta beğendim. Hakan'dan solda Sneijder performansı bekleyebiliriz. Duran top silahı dışında birkaç yıldır daha farklı şeyler de bekliyordum. Geçen maçta beğendim. Hatta en beğendiğim maç diyebiliriz."
CENK TOSUN'A UYARI
"Duran toptan gol atmak çok önemli. Oyun akışında pozisyona girmemeyi öz eleştiri yapabiliriz. Cenk çok çalışmalı. Sokak kedisi gibi olmalı. Hep rızkını aramalı. Cenk bunu yapmazsa, sıradanlaşır. Bildiğim kadarıyla çok çalışkan bir oyuncu. Tembel olursa ne Beşikta ne Milli Takımda oynar."
EMRE MOR YORUMU
"Emre Mor böyle oynamaya devam etsin. Böyle oynamasa Dortmund almazdı, milli takımda oynamazdı. Farklı oyuncuların özelliği çalımdır. Messi, Ronaldo gibi oyuncuların özelliği çalımdır. 19 yaşındaki bir oyuncu için çok önde. Çalımlarını atıyor ve en kötü ihtimal faul alıyor. Çok ümitliyim. Vuruşları ve hataları geliştirirsiniz. Emre daha gelişecek. 25 yaşına kadar ekonomik oynamayı bilmezsiniz. Benim iyi dönemim 26 yaşından sonra oldu. Arda Turan da bu yaşlardan sonra iyice performansını arttırdı. Enes Ünal doğru bir kulübe gitti. Kendine güveni artıyor."

