comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Rıdvan Dilmen'den derbi sonrası Galatasaray'a ev kedisi benzetmesi

21 Kasım 2016, Pazartesi 00:15
Rıdvan Dilmen'den derbi sonrası Galatasaray'a ev kedisi benzetmesi

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Galatasaray maçının ardından sarı kırmızılı takımı yerden yere vurdu. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 11. haftasında Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ı 2-0 yendiği mücadelenin ardından Rıdvan Dilmen Galatasaray ve teknik direktör Jan Olde Riekerink'i yerden yere vurdu. 

Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Galatasaray'ın sergilediği oyunla ilgili eleştirlerde bulundu. Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-0 mağlup ettiği derbiyle ilgili hangi yorumlarda bulundu?
 

Rıdvan Dilmen'in NTV Spor'da Fenerbahçe Galatasaray yorumu 


Haftalardır Galatasaray'ın teknik direktörü olmadığını söyleyen Rıdvan Dilmen, derbide Riekerink'in Galatasaray'a ait bir hoca olmadığının altını bilhassa çizdi. 
Jan Olde Riekerink'in teknik direktör olmadığını vurgulayan Rıdvan Dilmen, Hollandalı çalıştırıcının küçük maçların hocası olduğunu dile getirdi ve taraftarlar dışında hiç kimsenin Fenerbahçe derbisini kazanacaklarına inanmadığını söyledi.

Dilmen, "Galatasaray'ın bir teknik direktörü yok. Bunu haftalardır söylüyorum. Küçük maçların hocası. Nasıl derbi kazanacaksın bu hocayla? Antalya'yı, başkasını yeniyorsun sadece. Yok olmaz! Bakın bu maç 10 gün oynansa 0-0 bitebilirdi ama Galatasaray hayatta yenemezdi. Galatasaray'da taraftar dışında kimse Fenerbahçe'yi yeneceğine inanmamış. Başta da Riekerink!"
 

Rıdvan Dilmen'den sokak kedisi ve ev kedisi yorumu


Galatasaray'ın Fenerbahçe deplasmanında sergilediği isteksiz futbolu eleştiren Rıdvan Dilmen, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in de uygulatmaya çalıştığı sistemle ilgili ilginç benzetmelerde bulundu. Kadıköy'de bir savaşın olduğunu vurgulayan Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile Fenerbahçe hakkında ilginç bir benzetmede bulundu. Dilmen, "Fenerbahçe sokak kedisi gibiydi. Sağdan soldan ısırıyor, saldırıyor. Galatasaray ise tam ev kedisi gibiydi. Pişir, ağzıma ver."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!