comScore

FutbolArena TV

Rajtoral'ın takım arkadaşları gözyaşı döktü.

23 Nisan 2017, Pazar 22:33

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'da forma giyen Çek futbolcu Rajtoral'ın evinde intihar ettiği öne sürüldü. 

Gaziantepspor'da Rajtoral öldü mü, nasıl intihar etti?


Rajtoral kimsenin olmadığı bir anda kendini astığı ifade edildi. Gaziantep'te oturan Rajtoral'ın intiharının ardından komşularının şüphelenmesi üzerine polis çağırması sonucu evine girildiğinde Çek futbolcunun tavanda asıllı vaziyette bulunduğu görüldü. Yaşanan bu gelişme Gaziantepspor camiasını yasa boğdu.

Rajtoral'ın son antrenmana çıkmadığı ve kendisinden haber alınmamasının ardından kulübün evini açtırması sonrası cesediyle karşılandığı öğrenildi. 

KIZ ARKADAŞI DA GAZİANTEP'TEYDİ!

FutbolArena'nın ulaştığı istihbarata göre Rajtoral'ın kız arkadaşının da Gaziantep'te olduğu öğrenildi. Çek futbolcu bugün ülkesine dönmek için uçak bileti almasına rağmen kararını değiştirdi ve gitmekten vazgeçti. Son gelen bilgiler Rajtoral'ın kendisini doğalgaz borusuna astığı yönünde. 

FENERBAHÇE'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

"Gaziantepspor Kulübü oyuncularından Çek Milli Takımı futbolcusu Frantisek Rajtoral'ın, evinde intihar ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Hayatını kaybeden Frantisek Rajtoral'ın ailesine ve yakınlarına taziye dileklerimizi iletiyor, tüm Gaziantepspor Kulübü camiasına başsağlığı diliyoruz."

Gaziantepspor: "Gaziantepspor Kulübü futbolcusu Frantisek Rajtoral'in hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız."
 

Gaziantepspor Videoları