comScore
1 / 6

Quaresma'nın transferi için flaş açıklama! İtiraf geldi

 

FutbolArena - Beşiktaş’ta forma giyen Ricardo Quaresma’ya son olarak Suudi Arabistan kulüplerinden Al Hilal’ın teklifte bulunduğu ve Portekizli yıldız için 10 milyon euro’nun gözden çıkarıldığı iddia edilmişti. 

2 / 6
Portekizli yıldız hakkında çıkan transfer haberlerine Al Hilal Başkanı Sami Al Jaber’den yanıt geldi.
3 / 6
Sami Al Jaber, ülke basınına yaptığı açıklamada, "Quaresma ile ilgilendiğimiz yönündeki haberler doğru değil. Böyle bir transfer gündemimizde yok." ifadelerini kullandı.

4 / 6
Ricardo Quaresma, geçen sezon Beşiktaş’ta toplamda 38 maçta forma giydi ve 5 gol atarken 10 da asist yaptı.
5 / 6
Quaresma’nın Beşiktaş’taki sözleşmesi de 2020 yılında sona eriyor. Quaresma, Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda oynadığı 4 maçta 1 gol atmıştı.
6 / 6