comScore

Premier Lig canlı izle, Premier Lig puan durumu (Premier Lig S Sport izle)

02 Kasım 2019, Cumartesi 13:58
Premier Lig canlı izle, Premier Lig puan durumu (Premier Lig S Sport izle)

Premier Lig canlı izle seçeneğiyle birlikte 11. haftada oynanacak birbirinden keyifli karşılaşmaları izlemek isteyen futbolseverle riçin Premier Lig canlı skor haberini haberini hazırladık.

Premier Lig canlı izle yöntemlerini arayan ve İngiltere Ligi'nin heyecanına ortak olmak isteyen futbolseverler için haberimizi hazırladık. Premier Lig'in 11. haftasında bugün oynanacak maçların fikstürü, puan durumu ve karşılşamalar öncesinde son gelişmeleri derledik. Premier Lig şifresiz izlemek isteyenler ve Premier Lig canlı izle şeklinde aramalar yapan kullanıcılar için tüm bilgileri hazırladık. 
 

Premier Lig maçları canlı skor, Premier Lig puan durumu (2 Kasım 2019)


İngiltere Premier Lig'de 11. haftada heyecan bugün oynanacak maçlarla devam edecek. Premier Lig'de oynadığı 10 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik elde eden Liverpool deplasmanda Aston Villa ile karşılaşacak. Manchester City ise sahasında Southampton ile mcüadele edecek. Bu sezon istediği sonuçları alamayan ve ligde 7. sırada bulunan Manchester United ise Bournemouth ile deplasmanda karşılaşacak. 

Premier Lig maçlarını canlı izlemek isteyen futbolseverler için 11. haftanın programı:
15:30 Bournemouth - Manchester United
18:00 Arsenal - Wolves
18:00 Aston Villa - Manchester United
18:00 Brighton - Norwich
18:00 Manchester City - Southampton
18:00 Sheffield Unied - Burnley
18:00 West Ham - Newcastle
20:30 Watford - Chelsea
 

S Sport canlı izle, S Sport şifresiz yayın (Premier Lig canlı şifresiz İZLE)


İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında oynanacak Tottenham Liverpool maçını canlı izlemek isteyenler Digitürk platformu içerisinde şifreli olarak yayın yapan S Sport kanalını takip edebilirler. Tottenham Liverpool şifresiz canlı yayını bulunmamaktadır. Tottenham Liverpool canlı izle seçeneği ayrıca Digitürk Play ve beIN Connect aracılığıyla da takip edilebilirsiniz.

S SPORT CANLI ŞİFRESİZ İZLE


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!