comScore

Galatasaray Galatasaray

Milli ara en çok ona yaradı!

19 Kasım 2014, Çarşamba 15:40

Avrupa Şampiyonası elemeleri maçları sebebiyle liglere verilen ara, teknik direktör Prandelli'ye yaradı.

FutbolArena Özel - Galatasaray'da sıkıntılı günler geçiren ve bir türlü istikrarı sağlayamayan İtalyan teknik adam için milli maç arası ilaç gibi geldi.
 
Genel olarak takımın ortaya koyduğu performans beklenen seviyede olmasa da ligde ikinci sırada bulunan Prandelli'nin takımı Avrupa'da bu sene tam anlamıyla hüsranı yaşıyor.
 
Geldiği günden bu yana bir türlü kadro istikrarını yakalayamayan Prandelli, hemen hemen her maçta farklı kadro ile takımı sahaya sürdü.
 
Milli maçlar sebebiyle lige verilen arada gündemden düşen ve eleştirilerin uzağında kalan Prandelli'ye, bu 15 günlük süreç rahat nefes alma fırsatı verdi.
 
Sezon başında bu yana kazandığı maçlarda bile oyun olarak tatmin etmeyen sarı kırmızılılarda, iki haftalık aranın ardından Prandelli'den kadro istikrarını tutturması ve takımın performansını daha ileri seviyeye götürmesi bekleniyor.
 
Sarı Kırmızılılar, milli maç dönüşü ligde Trabzonspor ile karşılaşacak ve ardından Şampiyonlar Ligi'nde kritik bir öneme sahip Anderlecht deplasmanına çıkacak.

Haber: Özgür Kızgın
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!