comScore

PAOK'ta Lefteris'in hesabı hacklendi:" Fenerbahçe'ye gidiyorum!"

02 Mayıs 2019, Perşembe 18:49
PAOK'ta Lefteris'in hesabı hacklendi:

Geçtiğimiz günlerde PAOK'un genç futbolcusu Lefteris Lyratzis'in hesabından yapılan, "Fenerbahçe'ye gidiyorum." paylaşımı hakkında açıklama geldi. 

FutbolArena Dış Haberler - PAOK'ta forma giyen genç futbolcu Lefteris Lyratzis'in geçtiğimiz günlerde instagram hesabından yapılan paylaşım kafaları karıştırmıştı. 19 yaşındaki sağ bekin instagram hesabından yapılan paylaşımda, "Fenerbahçe'den teklif aldım ve İstanbul'a gidiyorum." mesajı yazıldı. Ancak daha sonrasında Lefteris Lyratzis'in instagram hesabının hacklendiği açıklanırken, paylaşım silindi. Konuyla ilgili ise açıklama geldi. 

Lefteris Lyratzis için yapılan açıklamada, "Instagram hesabı hacklendi ve bu paylaşım yapıldı. Ancak daha sonrasında duruma el koyularak bu paylaşım silindi. Yapılan paylaşım hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor." ifadeleri kullandı. 


Lefteris Lyratzis kimdir?


PAOK'ta forma giyen Lefteris Lyratzis, U20 takımından 2017'de A takıma yükseldi. 19 yaşındaki Lefteris Lyratzis sağ bekte forma giyiyor ve bu sezon ilk kez A takımda ligde 1 maçta 12 dakika görev aldı. U19 Ligi'nde ise 20 maçta 2 gol kaydetti. Lefteris Lyratzis'in PAOK ile 2022'ye kadar sözlemesi devam ediyor. 

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!