comScore

Özgür Özel kimdir? Özgür Özel ne iş yapıyor, kaç yaşında?

15 Haziran 2018, Cuma 00:56
Özgür Özel kimdir? Özgür Özel ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Özgür Özel kimdir? Özgür Özel nerenin Milletvekili? Özgür Özel'den flaş Selehattin Demirtaş sözleri. CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Habertürk ekranlarında sarfetmiş olduğu sözler ile gündeme oturdu.

FutbolArena - CHP Grup Başkanveliki ve Milletvekili Özgür Özel geçtiğimiz saatlerde Habertürk programında canlı yayında katılmış ve Selehattin Demirtaş sözleri gündeme bomba gibi düşmüştü. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel kimdir? Özgür Özel kaç yaşında? Özgür Özel nerenin Milletvekili?


Özgür Özel'den flaş Selehattin Demirtaş açıklamaları


CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Habertürk programında gündeme ilişkin konularda canlı yayında konuk oldu. Özgür Özel bir süredir tutuklu olarak hapis yatmakta olan HDP Cumhurbaşkan Adayı Selehattin Demirtaş ile ilgili sözleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. 

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel katıldığı canlı yayında HDP Cumhurbaşkan Adayı Selehattin Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı yardımcısı yapılması gerektiği görüşünü savundu. Özgür Özel'in bu görüşü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
 

Özgür Özel kimdir?


Özgür Özel, Türk eczacı ve siyasetçi, 24., 25. ve 26. dönem Manisa milletvekili. 24 Haziran 2015 tarihinden beri Cumhuriyet Halk Partisi grup başkanvekilliği görevini sürdürmektedir.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!