comScore

Ozan Tufan, FutbolArena'ya konuştu: ''Fransa ve İzlanda maçlarında...''

03 Haziran 2019, Pazartesi 01:19
Ozan Tufan, FutbolArena'ya konuştu: ''Fransa ve İzlanda maçlarında...''

Fenerbahçe'nin Aytemiz Alanyaspor'a kiralık olarak gönderdiği Ozan Tufak, Türkiye - Özbekistan mücadelesi sonrasında FutbolArena mikrofonlarına konuştu.

FutbolArena - EURO 2020 hazırlıkları kapsamında oynadığı ilk özel maçta Yunanistan karşısında 2-1 galip ayrılan A Milli Takım, ikinci hazırlık maçında tarihinde ilk kez karşılaştığı Özbekistan'ı 2-0 mağlup etti ve Fransa maçı öncesi moral depoladı. Milli futbolcu Ozan Tufan karşılaşmanın ardından açıklamalar yaptı.


Türkiye - Özbekistan maç sonu açıklamaları


''FRANSA VE İZLANDA MAÇLARINDA...''

''Maçlardan ve idmanlardan çok keyif alan bir ekip var. Zaten hepsi ile genç yaş gruplarından beri birlikte olduğumuz isimler var. Emre, Burak abi gibi bize abilik yapan isimler var. Çok güzel geçiyor bizim için kamp. Biraz erken toplandık ama bunun meyvelerini Fransa ve İzlanda maçlarında yiyeceğiz.'' 


TRT Spor maç özetleri: Türkiye - Özbekistan maç özeti


Türkiye ile Özbekistan, özel hazırlık mücadelesi kapsamında Antalya'da karşı karşıya geldi. Şenol Güneş yönetimindeki 4. resmi maçına çıkan A Milli Takım bu mücadeleden de galip ayrıldı. A Milli Takım'a, Özbekistan karşısında galibiyeti getiren goller 17. ve 57. dakikada Zeki Çelik'ten geldi.
MÜCADELENİN İLK 11'LERİ

Türkiye: Sinan, Zeki Çelik, Emre, Merih, Çağlar, Dorukhan, Oğuzhan, Efecan, İrfan Can, Enes Ünal, Yunus Mallı.

Özbekistan: Eldorbek, Davron, Yegor, Ismailov, Farrux, Odiljon, Fozil, Odil, Quvandiq, Jaloliddin, Eldor.

Milli Takım Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!