comScore

Onur Market indirimli ürünler 8 Ağustos (Onur Market aktüel ürünler kataloğu)

08 Ağustos 2018, Çarşamba 09:39
Onur Market indirimli ürünler 8 Ağustos (Onur Market aktüel ürünler kataloğu)

Onur Market ürünlerinde indirim fırsatlarını kaçırmayın! Onur Market indirimli ürünler kataloğunu inceleyerek Onur Market fırsatlarından haberdar olabilirsiniz. Onur Market indirimli ürünler 8 Ağustos arasında hangi ürünler öne çıkıyor? Onur Market kataloğu ve Onur Market indirim fırsatları haberimizde.

Onur Market indirimleri! Onur Market indirim kataloğunu incelemek isteyen Onur Market indirimlerinden faydalanmak isteyenler için Onur Market marketlerinin 8 Ağustos'ta sunmuş olduğu aktüel ürünler kategorisinde yer alan ürünleri sizlere hazırladık. 8 Ağustos Onur Market indirim ürünleri arasında öne çıkanlar hangileri, Onur Market ürün kataloğu, Onur Market aktüel ürünleri ve Onur Market mağazalarında uygulanan fırsatlar haberimizde yer alıyor. 
 

8 Ağustos Çarşamba Onur Market kampanyaları (Onur Market indirimli ürünler 8 Ağustos 2018)


Onur Market mağazalarında en sağlıklı ve hijyenik ürünleri uygun fiyatlar karşılığında satın alabiliyorsunuz. Onur Market marketlerinde sunulan indirim fırsatlarından faydalanmak için Onur Market ürün kataloğunu kaçırmamalısınız. Onur Market mağazalarında etli taze mamüller, süt ve süt ürünleri, kahvaltılık, içecekler, bakliyat ve unlu mamüller, tatlılar ve atıştırmalıklar, meyve ve sebzeler, dondurulmuş yiyecekler, gıda dışında ürünler, temizlik malzemeleri gibi birçok ürün grubundan kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

8 AĞUSTOS İNDİRİMLİ ONUR MARKET ÜRÜNLERİ
Onur Bereket Limon Suyu 750ml: 1,50 TL
Pul Biber 75gr: 1,95 TL
Baktat Zeytin 1000gr: 12,45 TL
Tazepan Ekmek Tost 500gr: 2,05 TL
Pazar Makarnası 500gr: 1,15 TL
Çayder Çay 100gr: 18,25 TL

ONUR MARKET İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİN TAM LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN >>


Onur Market ne zaman kuruldu? Onur Market hangi illerde var?


Onur Market, Özen Grup, 40 yıla yakın tecrübesiyle ilk süpermarket formatındaki mağazasını 1996 yılında İstanbul'da Onur adıyla açtı. Onur Market'in resmi açıklamasında işletme hakkında şu bilgiler verildi:

"Bugün İstanbul,Trakya ve Kuzey Marmara'da 160'a yaklaşan Onur mağazası ile yılda 70.000.000 müşteriye 104.000 metrekare net satış alanı ile hizmet veriyoruz. 18.000 metrekarelik Hadımköy ve 9.500 metrekarelik Bademli lojistik merkezleri ve tüm diğer lojistik alanlarımız ile 40.200 metrekare lojistik alanına ulaşmış durumdayız. Filoport markamızın lojistik ağı, siz değerli alışverişçilerimize ,tarladan taze toplanan meyve ve sebzeleri en geç 18 saatte ulaştırma hedefimizin güvencesi.

Türkiye istihdamına  toplam 5000'e yakın personeli ile katkıda bulunan, Perakende sektörünün "Öncüsü ve Sözcüsü" olmayı hedefleyen Onur Market, her gün ilk günkü heyecanla  Türkiye'nin en başarılı perakende markası olmak için var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor ve tüm alışverişçilerimize, arkasında durmak için azami ÖZEN gösterdiğimiz ALIŞVERİŞTE ONUR SÖZÜNÜ VERİYORUZ…"
Darıca Mağazası


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!