comScore

Okay Yokuşlu'ya sadece Modric yetişebildi

05 Eylül 2016, Pazartesi 23:42
Okay Yokuşlu'ya sadece Modric yetişebildi

Hırvatistan maçında ilk 11'de forma giyen Okay Yokuşlu sahanın en fazla top kapan futbolcularından biri oldu. 

FutbolArena - Fatih Terim'in, Hırvatistan maçında ilk kez 11'de şans verdiği Okay Yokuşlu 90 dakikada sahada kaldı ve müsabakanın gizli kahramanlarından biri oldu. 

"EN ÇOK TOP KAPAN FUTBOLCU."
Daha önce genç milli takımlarda çok sayıda maç oynayan Okay Yokuşlu, A Milli Takım'a çağrılmasına karşın hiçbir maçta ilk 11'de forma giyememişti. Okay Yokuşlu, resmi maçlarda ise 18'e dahi dahil edilmemişti. 

Hırvatistan karşılaşmasında ilk 11'de şans bulan genç futbolcu, sahanın en fazla top kapan futbolcularından biri oldu. Okay Yokuşlu, Hırvatistan maçında Luka Modric ile birlikte 5 kez sahanın en fazla top kapan futbolcusu oldu. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!