comScore

Nur Tuğba Algül ve Seda Akgül arasında Survivor Panorama'da canlı yayında kavga! (Hakan Ural TV8 Survivor Panorama)

21 Mart 2018, Çarşamba 19:02
Nur Tuğba Algül ve Seda Akgül arasında Survivor Panorama'da canlı yayında kavga! (Hakan Ural TV8 Survivor Panorama)

Survivor Panorama'da Nur Tuğba Algül ve Seda Akgül arasında kavga! TV8'de yayınlanan Survivor Panorama programında Nur Tuğba Algül ile Seda Akgül arasında neden kavga yaşandı? 

FutbolArena - Survivor Panorama'da kavga mı çıktı? TV8'de yayınlanan ve Türkiye'nin en çok seyredilen yarışma programı Survivor 2018'in yorumlandığı hafta içi her gün TV8'de ekranlara Survivor Panorama programında sunucu Nur Tuğba Algül ile Seda Akgül arasında tartışma yaşandı. Bu tartışmanın sebebi ise Hakan Hatipoğlu. Peki Hakan Hatipoğlu konusunda Nur Tuğba Algül ve Serda Akgül Panorama programında neden kavga ettiler? Survivor All Star ve Gönüllüler takımının yarıştığı 2018 dönemi içinde yayınlanan Survivor Panorama'da Nur Tuğba Algül ve Seda Akgül kavgasının ayrıntıları. 

TV8'de 21 Mart 2018 Çarşamba günü yayınlanan Survivor Panorama programında Nur Tuğba Algül ile Sedda Akgül arasında sert bir tartışma yaşandı. Programın yorumcularından Hakan Ural'ın da araya girmesie rağmen önlemeyen tartışma önce tatlı sert başladı fakat devamında dozajı yükselince sunucu Nur Tuğba Algül VTR girmek zorunda kaldı. 


Nur Tuğba Algül ve Seda Akgül Survivor Panorama kavgası


21 Mart 2018 Çarşamba günü yayınlanan Survivor Panorama programında sunucu Nur Tuğba Algül ile programın yorumcusu Seda Akgül arasında Hakan Hatipoğlu için kavga yaşandı. Yaklaşık 2 sezon Hakan Hatipoğlu ile program sunan Nur Nuğba Algül ve Seda Algül arasında Hakan Hatipoğlu'nun kardeşinin yolladığı mektup arasında yaşanan kavganın dozajı artınca VTR'ye gidilmek zorunda kaldı.

Seda Akgül ile Nur Tuğba Algül arasında tatlı sert başlayan tartışmanın devamında Seda Akgül, Nur Tuğba Algül'ün Hakan Hatipoğlu hakkındaki yorumları sonrası ortam gerildi. Seda Akgül, "Sen mi bana öğreteceksin?" dedi ve Nur Tuğba Algül de bunun karşılığında "Gerekirse" evet." yanıtını verdi. 

Tüm Aktüel Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!