comScore

NTV Spor'dan kimler ayrıldı, kimler NTV Spor'dan NTV'ye geçti? İsimler belli oldu! (NTV Spor Programları)

22 Mart 2018, Perşembe 00:02
NTV Spor'dan kimler ayrıldı, kimler NTV Spor'dan NTV'ye geçti? İsimler belli oldu! (NTV Spor Programları)

NTV Spor kapandıktan sonra kimler ayrıldı, kimler kaldı? NTV Spor'dan NTV'ye kimler geçti? NTV'de hangi spor programları olacak? Tüm bu soruların cevaplarını editörlerimiz derledi. 

FutbolArena - NTV Spor kapandı! 10 yılın ardından 17 Mart'ta kapanışı yapan NTV Spor'un yerine DMax kanalı yayına girdi. Peki NTV Spor kapandıktan sonra kimler ayrıldı, NTV Spor'dan kimler NTV'ye geçti? NTV'de spor programı olacak mı? Kırmızı Çizgi NTV'de devam edecek mi? Tüm futbolseverlerin merak ettiği NTV Spor'dan kimler ayrıldı? sorusunun cevabı ve diğer tüm ayrıntılar haberimizin devamında. 


NTV Spor'dan ayrılan isimler


NTV Spor'un kapanmasının ardından başta Spor Müdürü Fuat Akdağ olmak üzere spor servisinden birçok isim görevinden ayrıldı, yine spor servisinden NTV'ye geçiş yapan ve buradaki spor programlarında görev yapacak olan isimler de oldu. NTV Spor'un kapanmasıyla kimlerin NTV Spor'dan ayrıldığı ve kimlerin NTV bünyesine geçtiği belli oldu. NTV Spor'dan ayrılan isimnler başta Evren Göz, Mert Aydın, Emek Ege, Onur Tuğrul, Gökhan Çetinbaş ve Fuat Akdağ olmak üzere durumu belirsiz olan isimlerin başında ise Mehmet Demirkol geliyor. NTV'de Spor Servisi programının yapılıp yapılmayacağı ise henüz netliğini kazanmadı. 


NTV'de Spor Servisi ve haberlerini kim sunacak?


Öte yandan bununla birlikte NTV Spor'dan NTV bünyesine katılan isimler de netlik kazandı. Futbol Medya'nın haberine göre, NTV kanalındaki spor servisinin başına Erkan Arseven getirildi. Spor servisinde ise Övünç Özdem, Mehmet Ertaş, Emir Sevingen ve Numan Gülşen'in haberlardan sorumlu olduğu, Övünç Özdem'in ise istihbarat şefi olarak çalışacağı kaydedildi. 

NTV SPOR'DAN NTV BÜNYESİNE KATILAN İSİMLER

Rıdvan Dilmen
Murat Kosova
Ercan Taner
Nebil Evren
Emek Ege
Tuğba Dural
Erbatur Ergenekon
 

Kırmızı Çizgi programı NTV'de olacak mı?


Öte yandan NTV Spor'da son dönemde Erbatur Ergenekon'un sunumuyla gerçekleşen, Serdar Ali Çelikler ve Mehmet Ayan'ın yorumlarıyla katkıda bulunduğu Kırmızı Çizgi programının akibeti de belli oldu. NTV Spor'da yayınladıktan sonra kanalın kapanması üzerine Kırmızı Çizgi programının NTV'de devam etmeyeceği açıklandı. 


Dmax nedir?


Discovery Networks Türkiye Başkanı ve Genel Müdürü Lydia Fairfax “DMAX kanalını Türkiye pazarına tanıtmaktan ve kanal portföyümüzü daha da genişletip çeşitlendirmekten ötürü oldukça heyecanlıyız. DMAX zorlu mesleklerden, spor ve arabalara ve en iyi senaryolu içerikleri izleyicilere sunarken aynı zamanda onları eğlendirecek, aydınlatacak ve onlara ilham verecek. İzleyiciler kanalı izlerken çok keyif alacak!” dedi.

Tüm Aktüel Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!