comScore

NBA TV canlı izle - NBA maçları şifresiz canlı izleme (3 Mart 2017 Cuma NBA yayın akışı)

02 Mart 2017, Perşembe 17:01
NBA TV canlı izle - NBA maçları şifresiz canlı izleme (3 Mart 2017 Cuma NBA yayın akışı)

Amerikan Basketbol Ligi coşkusunu evlerinize taşıyan NBA TV'nin yayın akışı ve NBA TV canlı izle seçeneklerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

FutbolArena - Amerikan Basketbol Ligi (NBA) her gece olduğu gibi basketbol severlere büyük bir şölen sunuyor. Bu şölenin yayıncı kuruluşlarından NBA TV ve Bein Sports her gece canlı maç yayını ile basketbol severleri ekran başına kitliyor. 2 Mart 2017 Perşembe NBA TV yayın akışı ve bu gece hangi zorlu mücadelenin naklen yayınla izlenebileceği bilgisine gündelik olarak FutbolArena'dan ulaşabilirsiniz.
 

NBA Maçları Yayın Akışı 2 Mart 2017 Perşembe – NBA TV Frekans Bilgileri



NBA TV canlı izleyebilmek için özel üyeliğinizin olması gereklidir. Türksat uydusunda kanal şifreli olarak yayın yapmaktadır. Ancak internet ortamında rahatlıkla NBA TV'yi canlı izleyebilirsiniz. NBA TV frekans bilgileri ise şu şekilde:
NBA TV FREKANS AYARI

TURKSAT 4A
Frekans: 11012
Sembol Oranı: 30000
Polarizasyon: V – Dikey

Doğan TV paketinde yer alan NBA TV'yi canlı izleyebilmek için DSmart aboneliğinizin bulunması gereklidir.

2 Mart 2017 Perşembe gününü 3 Mart Cuma gününe bağlayan gecede NBA TV yayın akışı listesinde yayınlanacak karşılaşma bilgilerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

04:00 Chicago - Golden State
05:00 Phoenix - Charlotte
06:30 Portland - Oklahoma
 

NBA maçlarını canlı şifresiz izle


NBA maçlarını Bein Sports ve NBA TV dışında internet üzerinden de izleyebilirsiniz. Nesine.com'a üye girişi yaparak NBA maçlarını canlı şifresiz olarak izleme seçeneğine sahipsiniz.

NBA maçlarını şifresiz izlemek için tıklayın >>
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!