comScore

Nantes Nantes

Emiliano Sala'yı arama çalışmalarından kötü haber! (Emiliano Sala bulundu mu?)

24 Ocak 2019, Perşembe 18:30
Emiliano Sala'yı arama çalışmalarından kötü haber! (Emiliano Sala bulundu mu?)

Üçüncü günün sonunda hiçbir ize rastlanmaması nedeniyle Emiliano Sala'yı taşıyan uçağı arama çalışmaları durduruldu

FutbolArena Dış Haberler - Fransa Ligue 1'de mücadele Nantes kulübünden İngiltere Premier Lig ekibi Cardiff City'e transfer olan Emiliano Sala hakkında kötü haber geldi. Manş Denizi üzerinde kendisini taşıyan uçağın kaybolmasının ardından başlayan arama çalışmalarından sonuç alınamadı.
 

Emiliano Sala nerede?


İngiliz basınından Mirror sitesinin son dakika haberine göre üçüncü günün sonunda hiçbir ize rastlanmaması nedeniyle Emiliano Sala'yı taşıyan uçağı arama çalışmaları durduruldu. Gurnsey polis şefi David Barker, kaybolan futbolcu Emiliano Sala'yı taşıyan uçağı arama çalışmalarının durdurulduğunu açıkladı.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI
Guernsey polis departmanı 3000 km2'lik bir alanda Sala'yı taşıyan uçağa dair hiçbir iz bulamadıklarını açıkladı. Helikopter ve botlarla yapılan arama durduruldu. Önemli gelişme olmadıkça yeni açıklama yapılmayacak.

Cardiff City'nin sahibi Tan Sri Vincent Tan konu hakkında, "Sala'yı dört gözle bekliyorduk. Arama kurtarma operasyonu yapan herkese teşekkür ediyoruz. Sala, pilot David Ibbotson ve aileleri için dua etmeye devam ediyoruz." dedi.

Öte yandan Sala için yapılan arama çalışmalarının durdurulması üzerine Nantes futbolcuları idmanda gözyaşlarına boğuldu.

NELER OLMUŞTU?

Fransa'da arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra Sala ve pilot David Ibbotson'ı taşıyan uçak Pazartesi gecesi Manş Denizi üzerinde radardan kaybolmuştu. Sala'nın bindiği uçağın modeli tepkilere neden olurken, Cardiff City sözkonusu uçağı kulübün ayarlamadığını açıkladı.

SALA'NIN ARKADAŞINA ATTIĞI MESAJ ORTAYA ÇIKTI

Diego Rolan, Emiliano Sala hakkında Radio 1010'a konuşarak, "Sala uçuştan önce bir arkadaşına mesaj attı. Çok korktuğunu söyledi. 

ARJANİN BASINI SES KAYDINI YAYINLADI

Arjantin basını, Emiliano Sala'nın arkadaşlarına gönderdiği ses kaydını yayınladı: "Uçak sanki parçalara ayrılacak gibi görünüyor. Eğer benden haber alamazsanız ne olduğunu biliyorsunuz. Beni bulmaları için birilerini gönderecekler mi bilmiyorum ama bulamazlar. Çok korkuyorum"

Son dakika Premier Lig Haberleri FutbolArena'da.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!