comScore

Muslera'nın Uruguay - Fransa maçında yediği gol (İZLE)

06 Temmuz 2018, Cuma 18:31
Muslera'nın Uruguay - Fransa maçında yediği gol (İZLE)

Uruguay - Fransa Dünya Kupası çeyrek final maçının 61. dakikasında Muslera'nın yediği gol müsabakaya damga vurdu. Uruguay - Fransa maçı Muslera'nın yediği golü izlemek için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Dünya Kupası çeyrek final maçında Uruguay ile Fransa karşı karşıya geldi. Müsabakanın 61. dakikasında Griezmann'ın uzaktan şutunda kaleci Muslera üzerine gelen topta büyük bir hata yaptı. Griezman'ın golüyle Fransa, böylelikle Uruguay skoru 2-0 yaptı. Uruguay - Fransa maçında Muslera'nın yediği golü izlemek ve Muslera'nın Uruguay - Fransa maçı gol videosu haberimizin devamında. 


Uruguay - Fransa maçı Muslera'nın yediği gol


Dünya Kupası çeyrek final maçında Uruguay ile Fransa arasında oynanan karşılaşmanın 61. dakikasında Muslera üzerine gelen topu kontrol edemeyince, Fransa 2-0 öne geçti. Griezmann'ın uzaktan şutunda üstüne gelen topu kontrol edemeyen Muslera, yediği hatalı golün ardından büyük bir üzüntü yaşadı. 

Grup maçlarında başarılı bir performans sergileyen ve kalesinde gol görmeyen Muslera, Dünya Kupası'nda ilk golünü son 16 turunda oynanan Portekiz maçında Pepe'den yemişti. 
GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>
 

Galatasaray'dan Fernando Muslera'ya destek tweeti


Öte yandan Galatasaray resmi twitter adresinden Fernando Muslera'ya destek geldi. Atılan tweette "Evin ve taraftarın yeni zaferler için seni bekliyor Nando! Desteğimiz hiç eksilmeyecek..." yazıldı.



Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!