comScore

Mohammed Salah, Dünya Kupası'nı kaçırmayacak!

30 Mayıs 2018, Çarşamba 21:46
Mohammed Salah, Dünya Kupası'nı kaçırmayacak!

Liverpool'un Mısırlı dünyaca ünlü yıldızı Mohammed Salah'ın Real Madrid maçıdna geçirdiği omuz sakatlığı nedeniyle Dünya Kupası'nı kaçıracağı öngörülüyordu. Son yapılan değerlendirmelerdeyse Mısırlı oyuncu 3 hafta içinde oynayabilecek duruma gelecek.

FutbolArena Dış Haberler - Liverpool ve Mısır'ın dünyaca ünlü yıldızı Mohammed Salah'ın sakatlığıyla ilgili İngiltere'de birtakım iddialar daha ortaya çıkmaya başladı. Mohammed Salah, Dünya Kupası'na yetişecek mi? Detaylar haberimizde.

Mohammed Salah, Real Madrid ile oynanan Şampiyonlar Ligi final mücadelesinde Sergio Ramos ile girdiği ikili mücadelede omzundan ciddi bir sakatlık geçirmişti. 
 

Dünya Kupası Haberleri: Mohammed Salah, Dünya Kupası'na yetişecek mi? 


Liverpool sağlık heyetinin yaptığı değerlendirmede Mohammed Salah'ın ülkesinin Dünya Kupası'nda oynamaya uygun olduğunu söyledi. Mohammed Salah'ın 3 hafta içinde yeniden sahalara döneceği açıklandı.
Mısırlı doktorların da yaptığı değerlendirmelerde oyuncunun 3 hafta içinde oynayabilecek duruma geleceğini belirtti. Açıklanan bu tarihe göre Mohammed Salah'ın Mısır'ın Uruguay ile oynayacağı ilk maçta oynaması beklenmiyor. Ancak başarılı oyuncunun Suudi Arabistan ve Rusya maçlarında sahada olması öngörülüyor.

Salah'tan sakatlık açıklaması


Mohamed Salah da sakatlığı ile ilgili ilk açıklamayı twitter hesabından yaptı. Salah "Çok zor bir geceydi ama ben bir savaşçıyım. Her şeye rağmen sizleri gururlandırmak için Rusya'da olacağım. Sizin sevginiz bana güç veriyor." şeklinde konuştu. 


Sergio Ramos Salah hakkında ne dedi?


Öte yandan İspanyol futbolcu Ramos kupayı kazandıkları için mutlu olduklarını söylerken, "Liverpool ile nasıl başa çıkacağımızı biliyorduk. Takım olarak gayet iyi mücadele ettik ve kazandık. Şampiyonlar Ligi'nde üst üste gelen zaferlerin ardından efsane bir takım olduk." dedi. Sergio Ramos finalin ardından Salah'ın sakatlandığı pozisyonla ilgili olarak da kendisine ait resmi twitter hesabından bir açıklama yayınladı. İspanyol yıldız, "Futbol bazen en tatlı yüzünü, bazen en acı tarafını gösterir. Her şeyden önce biz arkadaşız. Salah umarım hemen iyileşirsin. Gelecek seni bekliyor Salah. Geçmiş olsun." ifadelerini kullandı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!