comScore

Mircea Lucescu'ya basın toplantısında büyük şok! 2 dakika sürdü

17 Kasım 2018, Cumartesi 22:51
Mircea Lucescu'ya basın toplantısında büyük şok! 2 dakika sürdü

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'ya, İsveç maçı sonrasında basın mensuplarından sadece tek soru gelince Rumen teknik adam basın toplantısını noktaladı. 

FutbolArena - UEFA Uluslar Ligi'nde Milli takımın İsveç'e 1-0 kaybettiği maçın ardından Mircea Lucescu'nun basın toplantısı sadece 2 dakika sürdü. Rumen teknik adama basın toplantısında sadece tek bir soru sorulunca, Lucescu başka bir açıklama yapmadan basın toplantısından ayrıldı. 

"KENDİ TAKIMLARINDA OYNAMAYAN OYUNCULAR TUTUNAMADI"
İlk yarı çok iyi oynadık. Şansla değil, gerçekten yaratılan 3 net pozisyonumuz var. İkinci yarıda gördük ki, kendi kulüplerinde oynamayan arkadaşlarımız tutunamadılar. Kendi kulüplerinde oynasalar, bu hataları yapmazlardı.

"EMRE AKBABA'YA İHTİYACIMIZ VAR"

Genç oyunculardan bir ekip kurmaya devam ediyoruz. Çalışıyoruz. Çok kolay olmayan bir şey genç bir ekibi tekrardan yaratmak. İsveç ile armızda tecrübe farkı var. Fiziksel anlamda gerideyiz ve sadece 2-3 günlük bir çalışma fizik gücünü yukarı çekmek için yeterli değil. Yediğimiz gol inanılmaz kötüydü. Orta sahada 3 oyuncunun arasına girip çalım atmaya çalışması bizim hata yapmamıza sebep oldu. Umuyorum ki Cenk, Çağlar kendi ekiplerinde oynamaya başlayacak. Emre Akbaba gibi gole dönük, boş alana kaçacak oyunculara ihtiyaçlarımız var. 

"UMUT BULUT DIŞINDA SANTRFOR BULAMADIK"

Umut'un dışında başka bir santrfor bulamadık. Kendi ligimizde kendi takımlarında oynamıyor arkadaşlar. Ancak ben inançlarından dolayı bu ekipten mutluyum. Rekabetçi bir ekip olacaklar. Birazcık sabıra ihtiyacı var. 

"BÜTÜN OYUNCULARA MİLLİ TAKIM KAPISI AÇIK"

Lucescu, tecrübeli oyuncuların bundan sonraki dönemde milli takıma çağrılıp çağrılmayacağı konusunda "Bütün oyunculara milli takım kapısı açık. Onlara bağlı." diye konuştu. 


Lucescu'nun Türkiye - İsveç maç sonu basın toplantısı


Türkiye - İsveç maçının ardından Lucescu'ya basın toplantısında tek soru soruldu. Hasan Ali ile Ömer Bayram değişikliğinin taktiksel mi yoksa Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlığı mı oldu yönündeki sorusuna Lucescu, "Bunun bir önemi yok. Sonucu da etkileyen bir şey değil. Sonuçta Hasan Ali gerekli git gelleri yapamıyordu. Oyunu ileri itmek için değişikliği yaptık. Taktiksel anlamda değil." cevabını verdi. Sonrasında "Başka soru var mı?" talebi üzerine bir soru gelmeyince Rumen teknik adam basın toplantısını noktaladı. 

Milli Takım Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!