comScore

Milan Milan

Milan Hakan Çalhanoğlu'nu transfer etti mi?

30 Haziran 2017, Cuma 22:14
Milan Hakan Çalhanoğlu'nu transfer etti mi?

Milan'ın Hakan Çalhanoğlu transferini Pazartesi günü bitirmesi bekleniyor...

FutbolArena Dış Haberler - Milan, Çinli iş adamı Yonghong Li taraftarından satın alınmasının ardından transfere hızlı bir giriş yaptı. Sırada da Bayer Leverkusen forması giyen Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun transferi var!


Milan hangi futbolcuları transfer etti?


Şu ana kadar 5 futbolcu için 88 milyon euro bonservis bedeli ödeyen ve transferin hızlı takımı olan Milan'ın hedefinde bu kez Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu var. Milan son olarak Sunderland'ten İtalyan golcü Borini'nin transferini 6 milyon euro karşılığında bitirdi. FFP'den kaçmaya çalışan Milan, oyuncuyu ilk yıl kiralık olarak gösterip, 2. yıl zorunlu satın alma sözleşmesi imzaladı. Milan şimdi de Bayer Leverkusen ile transfer için pazarlık masasında bulunuyor. 

Milan Borini'den önce ise 38 milyon euroya Andre Silva, 18'er milyon euroya Mateo Musacchio ve Ricardo Rodríguez'i transfer etmişti. Borini'nin transferine benzer şekilde Milan, Franck Kessié'yi de almıştı. Kessie için şimdilik 8 milyon euro kiralama bedeli ödeyen Milan, 2 sezon içinde 20 milyon euro daha bonservis ödeyip genç oyuncuyu transfer edebilecek.
Öte yandan Milan'ın, Fiorentina'nın golcüsü Nikola Kalinic ve Atalanta'nın sağ beki Andrea Conti'nin de peşinde olduğu yazılıyor.


Milan Hakan Çalhanoğlu'na kaç milyon euro bonservis ödedi?


Milan ilk olarak Hakan Çalhanoğlu için 20 milyon euro civarında bir teklif sunarken, Bayer Leverkusen'in 30 milyon euro istediği yazılmıştı.

Sky Sport Italia'nın haberine göre önce 18 milyon euro peşin ve 2 milyon euro da bonuslu bir teklif sunan Milan ile Bayer Leverkusen'in kısa süre içinde orta noktada buluşması bekleniyordu. Bugün yeni haber ise ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio'dan geldi.

Di Marzio'nun açıklamasına göre Milan, Hakan Çalhanoğlu için peşin 21 milyon euro olmak üzere, bonuslarla birlikte 25 milyon euroya kadar çıktı. Di Marzio'ya göre bu transfer en geç Pazartesi günü sonuçlanacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!