comScore

Milan Lille canlı izle - Milan Lille şifresiz İZLE (Bein Sports 2 canlı yayın)

05 Kasım 2020, Perşembe 23:02
Milan Lille canlı izle - Milan Lille şifresiz İZLE (Bein Sports 2 canlı yayın)

Milan Lille maçını beIN Sports 2 canlı yayınlayacak. Milan Lille maçını beIN Sports 2 üzerinden canlı ve şifresiz izlemek için grekli bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Milan Lille canlı izle, Milan Lille şifresiz izle, Milan Lille canlı yayın, Milan Lille şifresiz yayın için bilgileri bir araya getirdik. UEFA Avrupa Ligi'nde Milan Lille maçı saat 23:00'te başlayacak. San Siro Stadyumu'nda oynanacak olan Milan Lille maçını beIN Sports 2 canlı yayınlayacak. Milan Lille maçının 11'leri belli oldu. Milan Lille maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Milan Lille bein sports canlı izle bilgileri haberimizde. 

Milan ilk 11'i: Donnarumma, Dalot, Romagnoli, Kjaer, Hernandez, Kessie, Tonali, Krunic, Castillejo, Ibrahimovic, Brahim Diaz
Lille ilk 11'i: Maignan, Zeki Çelik, Fonte, Botman, Bradaric, Yusuf Yazıcı, Sanches, Xeka, Bamba, Ikone, David

 

Milan Lille maçı haberleri



Milan gruptaki ilk maçında Celtic'i deplasmanda 3-1 mağlup etti. Milan ardından Sparta Prag'ı İtalya'da 3-0 ile geçerek 6 puana ulaştı ve liderliği ele geçirdi. Milan'da Lille maçında Hakan Çalhanoğlu yedek kulübesinde yer alacak. Lille ise ilk 2 maçtan 4 puan toplayabildi. Sparta Prag deplasmanında Yusuf Yazıcı'nın 3 golüyle 4-1 kazanan Milan, ardından Celtic ile 2-2 berabere kaldı. Lille'de Milan maçında Burak Yılmaz yedekler arasında yer alırken, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı ilk 11'de yer buldu.
 


Milan Lille beIN Sports 1 canlı yayın



UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında San Siro Stadyumu'nda Milan ile Lille karşı karşıya gelecek. Milan Lille maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Milan Lille canlı izle, Milan Lille şifresiz izle, Milan Lille bein sports izle, Milan Lille bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı.

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!