comScore

Migros indirimli ürünler (10-14 Ağustos) Migros aktüel ürünler kataloğu

10 Ağustos 2018, Cuma 09:53
Migros indirimli ürünler (10-14 Ağustos) Migros aktüel ürünler kataloğu

Migros indirimli ürün kataloğu! Migros indirimli ürünler kataloğunu inceleyerek Migros fırsatlarından haberdar olabilirsiniz. Migros indirimli ürünler 10-14 Ağustos arasında hangi ürünler öne çıkıyor? Migros kataloğu ve Migros indirim fırsatları haberimizde.

Migros indirimli ürünler kataloğunu inceleyerek Migros indirimlerinden faydalanabilirsiniz. Migros 10-14 Ağustos indirimli ürünler kataloğunda Migros ürünlerinin fiyatlarını görerek alışverişe gidebilirsiniz. 

Migros marketlerde ugulanan Migros fırsatları ve Migros kampanyalarını haberimizden takip edebilirsiniz. Sizler için Migros indirimli ürünler 10-14 Ağustos indirimli ürünler kataloğunun incelemesini yaparak hangi ürünlerde kampanya yapıldığını yazıyoruz. Migros indirimli ürünler 10-14 Ağustos günü kataloğunu haberimizden inceleyebilirsiniz. 
 

10 Ağustos Migros indirimli ürünler (Migros kampanyaları 10-14 Ağustos)


Migros  mağazaları Türkiye'nin her bölgesinde faaliyet göstermektedir. Migros marketlerinden indirimli ürünlerden haberdar olmak ve Migros  indirimli ürünler kataloğunu incelemek için haberimizi okuyabilirsiniz. Migros mağazalarında etli taze mamüller, süt ve süt ürünleri, kahvaltılık, içecekler, bakliyat ve unlu mamüller, tatlılar ve atıştırmalıklar, meyve ve sebzeler, dondurulmuş yiyecekler, gıda dışında ürünler, temizlik malzemeleri gibi birçok ürün grubundan kampanyalardan faydalanabilirsiniz.
10 AĞUSTOS MİGROS İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

Bebedor Ürünlerinde %25
Avent Üürnlerinde %30
Wee Baby Ürünlerinde %25
Yumoş Extra Sensitive ürünlerinde 2.si %50 
Frosch Baby Ürünlerinde %25
Benim bebek temizlik ürünlerinde %50
Hipp Babysanft Bebek Bakım Ürünlerinde %25
Sebamed bebek bakım ürünlerinde %20
Pareolarda %25
Plaj Havlularında %25
Maberra Markalı kısa kollu gömleklerde %20 

MİGROS AKTÜEL ÜRÜNLERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN


Migros hakkında bilinmesi gerekenler


Türkiye'de modern perakende sektörünün öncüsü olan Migros, geniş kullanım alanlarına sahip olan mağazalarında, gıda ve ihtiyaç maddelerinin yanı sıra, kozmetik, kırtasiye, züccaciye, elektronik, kitap ve tekstil gibi kategorileriyle müşterilerinin gereksinimlerini karşılamaktadır.

Sahip olduğu insan kaynağına olan güvenin yanı sıra, teknolojik gelişmelerin faydasını müşterilerine sunma çabasında olan Migros, bilgi teknolojilerine verdiği önem ve yaptığı yatırımlar ile de sektörde her zaman bir adım önde olmaya devam etmektedir.

Kurulduğu günden itibaren müşteri beklentilerine odaklanan Migros, perakende sektöründe yenilikçilik ve gelişimle anılmaktadır.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!