comScore

M'Gladbach-Manchester City canlı izle, M'Gladbach-Manchester City şifresiz izle (M'Gladbach-Manchester City beIN Sports 2 canlı ve şifresiz İZLE)

24 Şubat 2021, Çarşamba 22:46
M'Gladbach-Manchester City canlı izle, M'Gladbach-Manchester City şifresiz izle (M'Gladbach-Manchester City beIN Sports 2 canlı ve şifresiz İZLE)

M'Gladbach-Manchester City Şampiyonlar Ligi son 16 tur ilk maçı saat 23:00'da başlayacak. M'Gladbach-Manchester City maçını beIN Sports 2 canlı yayınlayacak. M'Gladbach-Manchester City maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için M'Gladbach-Manchester City bein sports 2 canlı izle bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında M'Gladbach ile Manchester City ile karşı karşıya gelecek. Premier Lig'de üst üste 14 galibiyet alarak formunun zirvesinde olan Manchester City, Guardiola yönetiminde Şampiyonlar Ligi Kupası hasretini bu sezon gidermek istiyor. M'Gladbach-Manchester City maçı saat 23:00'da başlayacak. M'Gladbach-Manchester City maçının 11'leri belli oldu. M'Gladbach-Manchester City maçını beIN Sports 2 canlı yayınlayacak. M'Gladbach-Manchester City maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgiler haberimizde. 
 

M'Gladbach - Manchester City maçı 11'leri


M'Gladbach: Sommer, Elvedt, Zakaria, Ginter, Lainer, Kramer, Neahaus, Bensebaini, Hofmann, Stindl, Plea

Manchester City: Ederson, Walker, Dias, Laporte, Cancelo, Rodrigo, İlkay Gündoğan, Bernardo, Sterling, Foden, Jesus


M'Gladbach - Manchester City maçı haberleri


Avrupa kupalarında yedinci kez karşı karşıya gelecek olan Gladbach ve City, kulüp tarihlerinde başka rakipleriyle daha fazla Avrupa maçında karşılaşmadı. Manchester City, Gladbach ile oynadığı dört Şampiyonlar Ligi maçını da kaybetmedi (3G 1B) ancak Avrupa arenasında rakibiyle eşleştiği son eleme turunda yoluna devam edemedi (1978/79 UEFA Kupası çeyrek finalinde). Şampiyonlar Ligi'nde üst üste sekizinci kez eleme turlarına kalan ve İngiliz takımları arasında en uzun serinin sahibi olan Manchester City, aynı zamanda üst üste dördüncü kez çeyrek finalde boy göstermek istiyor. Sahasında oynadığı dokuz Şampiyonlar Ligi maçının sadece ikisini kazanabilen Gladbach (4B 3M), bu karşılaşmaların tamamında gol atmayı başardı. (Opta)

M'Gladbach - Manchester City beIN Sports 2 canlı yayın


Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında M'Gladbach ile Manchester City karşı karşıya gelecek. M'Gladbach-Manchester City maçı saat 23:00'da başlayacak. M'Gladbach-Manchester City maçını beIN Sports 2 canlı yayınlayacak. M'Gladbach-Manchester City maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala M'Gladbach-Manchester City canlı izle, M'Gladbach-Manchester City şifresiz izle, M'Gladbach-Manchester City bein sports canlı izle, M'Gladbach-Manchester City bein sports şifresiz izle şeklinde arrama yapmaya başladı. M'Gladbach-Manchester City maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere aşağıdaki bağlantı aracılğıyla ulaşabilirsiniz. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!