comScore

Messi'yi bekleyen tehlike! 2 yıl milli takımdan men

07 Temmuz 2019, Pazar 23:35
Messi'yi bekleyen tehlike! 2 yıl milli takımdan men

Arjantin - Şili maçının ardından Copa America'nın Brezilya'nın kazanması için düzenlenen bir turnuva olduğunu, kendilerine saygısızlık yapıldığını söyleyen Messi 2 yıl milli takımdan men cezasıyla karşı karşıya. 

FutbolArena Dış Haberler - Arjantin - Şili Copa America üçüncülük maçında gördüğü kırmızı kartın ardından sert açıklamalarda bulunan ve Copa America'nın Brezilya'nın kazanması için düzenlenen bir turnuva olduğunu söyleyen Messi, milli takımdan 2 yıl ceza alma tehlikesiyle karşı karşıya. 

CONMEBOL'dan Messi'nin açıklamalarına "Kabul edilemez" şeklinde bildiriyle yanıt geldi. Yıldız futbolcunun suçlayıcı açıklamalarının ardından ceza alıp almayacağı henüz bilinmiyor. Ancak Arjantin basınındaki haberlere göre, CONMEBOL tarafından Messi'ye 2 yıl men cezası verilebileceği iddia edildi.
 

Medel - Messi kavgası kırmızı kart pozisyonu


Messi müsabakanın ardından madalya törenine katılmazken, basın mensuplarına yaptığı açıklamada bu saygısızlığın bir parçası olmak istemediğini söyledi. Messi, "O pozisyonda kırmızı kart çok ağır karardı. Turnuva boyunca bize çok saygısızlık yapıldı ve bunun bir parçası olmak istemezdim." dedi. 
"FİNALE ÇIKMAMIZA İZİN VERİLMEDİ"

Brezilya maçında ve bugün yapılanlar... Finale çıkmamıza izin verilmedi. Brezilya'nın şampiyon olacağından hiç şüphem yok. Turnuva zaten Brezilya için ayarlanmış. Peru'nun finalde Brezilya dışında hakemlerle ve VAR'la mücadele etmesi gerekir ama bu çok zor. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!