comScore

Merih Demiral'ın sakatlığıyla ilgili açıklama: 'Ciddi görünüyor'

12 Ocak 2020, Pazar 23:17
Merih Demiral'ın sakatlığıyla ilgili açıklama: 'Ciddi görünüyor'

Merih Demiral, 3. dakikada gol attığı Roma maçında yaklaşık 15 dakika sonra yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. 

FutbolArena - Merih Demiral'ın büyük şanssızlığı! Roma deplasmanında ilk 11'de başlayan ve 3. dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçiren Merih Demiral, golden yaklaşık 15 dakika sonra yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. 


Merih Demiral'ın sakatlığı ciddi mi?


Merih Demiral hava topu mücadelesinden sonra ters bir müdahale sonrasında sakatlandı. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesi sonrası Merih'in oyuna devam edemeyeceği teknik heyete iletildi. Saha kenarına gelen Merih Demiral, "Devam etmek istiyorum." demesine rağmen Sarri riske girmedi ve De Ligt oyuna alındı. 

Roma deplasmanındaki Juventus taraftarları da Merih Demiral'ı alkışlarken, Cristiano Ronaldo başta olmak üzere takım arkadaşları da Merih Demiral'a destek oldu. 


İLK GELEN BİLGİLER

Sky Italia'nın haberine göre, Merih Demiral'ın ilk kontrollerinde milli futbolcunun dizinde burkulma meydana geldi. Çapraz bağların etkilenip etkilenmediği ise yarınki MR sonucu sonrasında netlik kazanacak.

Juventus Teknik Direktörü Sarri ise yaptığı açıklamada, "Merih'in sakatlığı ciddi görünüyor. Gerçekten çok üzgünüm. Kontrollerden sonra netlik kazanacak." dedi. 

 

Roma-Juventus Merih Demiral'in golü İZLE


Merih Demiral Juventus formasıyla ilk 11'de başladığı maçta takımını 3. dakikada 1-0 öne geçirdi. Merih Demiral'ın golünü izlemek isteyenler Merih Demiral'ın golü izle, Merih Demiral'ın Roma'ya attığı golü izle, Roma-Juventus beIN Sports Merih Demiral'ın golünü izle şeklinde arama yapmaya başladı. Merih Demiral, Juventus kariyerinde ilk golünü böylelikle Roma'ya attı. Merih Demiral'ın golünü izlemek için detaylara haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 

MERİH DEMİRAL'IN GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!