comScore

Merih Demiral ameliyat oldu! İşte sahalara döneceği tarih

14 Ocak 2020, Salı 22:47
Merih Demiral ameliyat oldu! İşte sahalara döneceği tarih

Çapraz bağlarından sakatlanan Merih Demiral, ameliyat oldu. Juventus kulübü milli futbolcumuzun ne zaman sahalara döneceği konusunda açıklamada bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - Roma maçında çapraz bağlarından sakatlanan Merih Demiral ameliyat oldu ve Juventus kulübü milli futbolcumuzun sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. 


Merih Demiral ne zaman sahalara dönecek?


Juventus kulübü Merih Demiral'ın ameliyat olduğunu ve operasyonun son derece başarılı geçtiğini duyurdu. Çapraz bağlarından yaşadığı yaşadığı sakatlığın ardından Christian Fink tarafından ameliyat edilen milli futbolcumuzun operasyonu son derece başarılı geçti. 

Merih Demiral'ın sahalara dönme süresinin ise 6-7 olabileceği duyuruldu. 
 

Merih Demiral, EURO 2020 kadrosunda olacak mı?


Juventus forması giyen Merih Demiral, son maçta gol attıktan dakikalar sonra ağır bir sakatlık yaşadı. Stadyumu koltuk değnekleri ile terk eden milli futbolcumuzun ön çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı bildirildi. Bu gelişme sonrası Merih Demiral'ın EURO 2020'ye yetişme durumu merak konusu oldu. Milli futbolcumuz 6-7 ay sonra sahalara dönebilecek olmasından dolayı böylelikle Euro 2020'de forma giyemeyecek. 
Milli Takım Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!