FutbolArena - Ömer Üründül, Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat'ı eleştirdi. Üründül'ün temel çıkış noktası Halladalı hocanının, Van Persie'yi oyuna sürmesi oldu.
Üründül, Sabah Gazetesi'ndeki yazısında “Aralarına kara kedi girebilir” başlığı atarak şu görüşleri dile getirdi.
“Bir futbolcu yıldız da olsa bu kadar güçsüzse, takım sahada bir kişi eksik mücadele ederken oyuna dahil edilmez. Advocaat, bu hatayı pazar gecesi yaptı. Van Persie, iki-üç hafta daha yedek kalırsa, vatandaşı olan hocasıyla arası bozulur.
Robin van Persie, biraz koşabilecek durumda olsa zaten Advocaat'ın ilk tercihi olurdu. Eğer bir futbolcun yıldız da olsa bu kadar güçsüzse, takım sahada bir kişi eksik mücadele ederken oyuna dahil edilmez. Advocaat, bu hatayı da Pazar gecesi yaptı. Bence Van Persie, ikiüç hafta daha yedek kalırsa, Advocaat ile arasına kara kedi girecek. Emenike, yedeğe düşerse iki sene önceki agresif, kulübede asık suratlı kimliği yeniden gündeme gelir. Yönetim ve teknik adama göre;
Fernandao üçüncü tercih olmaya devam ederse, en fazla randıman alınacak santrfor da kaybedilir

