Beşiktaş'ın ikinci yarının başlamasıyla birlikte oyunu kazandığını belirten Demirkol, "Galatasaray'ın direncinin ikinci yarıda düşeceği belliydi" dedi.
269636-haber
Mehmet Demirkol'dan Galatasaray - Beşiktaş yorumu
Spor Servisi programında konuşan Demirkol, "Galatasaray tavan yaptı, Beşiktaş dibe vurdu ve oyun eşit oldu ilk yarıda. Büyük fark var iki takım arasında. İkinci yarının başlama düdüğüyle birlikte Beşiktaş oyunu aldı.
Cenk Tosun tam zamanında oyuna girdi. Bu yıl bana göre en iyi performans sergileyen Türk oyuncu oldu. Oğuzhan Özyakup çok heyecan verici bir oyuncu. Hücum alanına pas oranı %84. Bu olacak iş değil. Beşiktaş takımı Oğuzhan'a tam 5 pas opsiyonu sunuyor. Böyle bir oyuncuya bu kadar opsiyon sunarsan o da işi bitirir. Oğuzhan başka bir noktada. EURO 2016 için beni çok heyecanlandırıyor. Zamanında onu kullanamayan hocalar şimdi izliyorlar" ifadelerini kullandı.