comScore

Medipol Başakşehir-Trabzonspor ilk 11'leri

27 Ocak 2021, Çarşamba 19:58
Medipol Başakşehir-Trabzonspor ilk 11'leri

TFF Süper Kupa'da Medipol Başakşehir ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. 

FutbolArena - TFF Süper Kupa sahibini buluyor. Trabzonspor ile Medipol Başakşehir saat 20:45'te başlayan maçta karşı karşıya geliyor. Süper Lig'i geçtiğimiz sezon şampiyon tamamlayan Başakşehir, Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor ile TFF Süper Kupa maçında karşılaşıyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki Başakşehir-Trabzonspor maçına dair tüm bilgiler haberimizde. 

GOL! Trabzonspor, 47. dakikada Djaniny'nin golüyle 1-0 öne geçti. 
Djaniny, Abdullah Avcı yönetiminde resmi maçlarda 4. golüne imza attı. Ligde 3 golü bulunan Djaniny, totalde 4 gole ulaştı. 

53' Başakşehir 0-1 Trabzonspor

İsabetli Şut:

Başakşehir: 0
Trabzonspor: 4

GOL! Başakşehir, Demba Ba'nın penaltı golüyle skoru 1-1 yaptı. 

76' KIRMIZI KART! Başakşehir'de Epureanu, ikinci sarı karttan oyundan atıldı. 
 

Başakşehir - Trabzonspor maçı ilk 11'leri


Başakşehir: Mert Günok, Ömer Ali Şahiner, Ponck, Epureanu, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Azubuike, Deniz, Aleksic, Fernandes, Demba Ba

Trabzonspor:  Uğurcan; Serkan, Edgar, Hugo, Marlon; Abdulkadir Parmak, Berat Özdemir; Ekuban, Flavio, Nwakaeme; Djaniny

TEKNİK DİREKTÖRLER NE SÖYLEDİ?

Abdullah Avcı: Trabzonspor olarak pozitif yönümüz 12 haftadır çalıştığımız oyuncuların çalışmalarımıza verdiği olumlu tepkiler. Bunu sahada geliştirmek ve geliştirirken de hedeflediğimiz özgüveni yakalamak istiyoruz. Bu kupa alışkanlığı olan takıma bunu tekrar kazandırmak özgüvenimizi daha yukarıya çekip bir sonraki lig maçına hazırlanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. “Okan Hocanın da oynadığı stat. Rüzgar fiziki şartlar nasıl olacak göreceğiz. Ona göre oyun planı olarak nasıl başlayacağız göreceğiz. Başakşehir için de aynı şey geçerli. Yoğun bir süreçten geçtiler. Yorgunlukların, sakatlıkların olduğu dönem geçiriyoruz. Sakatlıksız olsun. Yarın umarım finale yakışır bir müsabaka fair-play çerçevesinde bir maç olur."



Okan Buruk:  "Süper Kupa adı üstünde iki takımın da alması için birçok sebep sayabiliriz. Geçen senenin iki başarılı takımı olarak gecen seneki şampiyonluk yarışında büyük mücadele vermiş biri şampiyon olmuş biri Türkiye Kupası'nı kazanmış bu yıl da Süper Kupa'da final oynayan iki takım. İki takımı da geçen sene adına tebrik ederim. Geçen seneki başarı bu seneye taşındı. Biz de kupayı kazanmak istiyoruz. Takım olarak zorlu bir dönemden geçiyoruz. Bu maçın çıkış olacağınız düşünüyoruz. Sahaya çıkış amaçlarımızdan biri kupayı kazanmak. Oyuncularıma güveniyorum. Son haftalarda form grafiğini yükselten bir Trabzonspor takımı var. O yüzden iyi bir karşılaşma olmasını diliyorum”


 

Başakşehir - Trabzonspor Süper Kupa maçı hangi kanalda?


TFF Süper Kupa'da son lig şampiyonu Medipol Başakşehir ile Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşıyor. Saat 20:45'teki müsabaka A Spor ekranlarında. 

CANLI YAYIN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!