Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan'ın cezasında indirim
Tahkim Kurulu ise alınan karar neticesinde Başakşehirli futbolcular Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan'ın 5'er maçlık cezalarını 3'e indirdi.
Hatırlanacağı üzere PFDK'ya sevk edilen Volkan Volkan Babacan'a da aynı maçtan sonra basın mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakadan men ve 13 bin lira para cezası vermişti
Kurul ayrıca Medipol Başakşehir'in takım kaptanı Emre Belözoğlu'na da sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 50 bin lira para cezası verildiğini duyurmuştu.
MEHMET DEMİRKOL'DAN KARARLARA TEPKİ!
Spor yazarı Mehmet Demirkol, Tahkim Kurulu'nun Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan'ın 5 maçlık cezalarının 3'e indirilmesiyle ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "TFF, Başakşehir'den özür dilesin kapatalım şu mevzuyu. Bütün takımlar sahaya "Başakşehir'den özür dileriz. TFF." pankartıyla çıksın." ifadelerini kullandı.


