comScore

Medipol Başakşehir Medipol Başakşehir

Medipol Başakşehir'de Göksel Gümüşdağ'dan Sneijder için flaş transfer açıklaması

06 Temmuz 2017, Perşembe 21:27
Medipol Başakşehir'de Göksel Gümüşdağ'dan Sneijder için flaş transfer açıklaması

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray'dan ayrılma ihtimali yüksek olan Sneijder hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı. 

FutbolArena - Galatasaraylı Sneijder için Medipol Başakşehir'in talip olduğu yönündeki iddialarının ardından kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ'dan flaş bir açıklama geldi. GS Transfer gündeminde Hollandalı yıldızın geleceği konusunda meraklı bekleyiş sürerken, Medipol Başakşehir cephesi iddiaları yanıtladı. 
 

Galatasaray'da Sneijder gidiyor mu?


Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile bir araya gelen Sneijder'e, ücretinde indirime gidilip sözleşme uzatma teklifi yapıldığı iddia edildi. Sosyal medya ve taraftarlar arasında konuşulan bu iddianin ise gerçeklik payı taşimadığı öğrenildi. Galatasaray, Sneijder ile yeni sözlesme imzalamayı düşünmüyor. Başkan Dursun Özbek ile Cenk Ergün, Tudor'un Hollandalı yıldızı takımda düşünmedigini kendisine açık ve net şekilde dile getirdi. Gerçekleşen zirvede Tudor'un Sneijder'i yeni sezon kadrosunda istemediğini ileten Galatasaray yönetimi, ayrılmasının doğru karar olacağını ima etti. Sneijder'in sözleşmesinde 4,5 milyon Euro bedelinde fesih tazminatı bulunuyor.
 

Medipol Başakşehir Sneijder'i transfer ediyor mu?


Medipol Başakşehir'in Galatasaray'dan ayrılma ihtimali yüksek olan Wesley Sneijder'e talip olduğu yönündeki iddialara başkan Göksel Gümüşdağ'dan yanıt geldi. Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, A Spor'a yaptığı açıklamada, "Sneijder ayrılırsa talip oluruz." ifadelerini kullandı. 

Sarı Kırmızılı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!