comScore

Medipol Başakşehir Medipol Başakşehir

Flaş! Emre Belözoğlu'ndan istifa sorusuna yanıt

15 Mart 2023, Çarşamba 22:32
Flaş! Emre Belözoğlu'ndan istifa sorusuna yanıt

Emre Belözoğlu, Gent mağlubiyetinin ardından "Çeyrek finale çıkmak isterdik ama olmadı. Buraya bizi desteklemeye gelen herkesten özür diliyorum." dedi. Basın toplantısında Başakşehir'deki çalışma tasarrufunuzla ilgili bir karar olacak mı yönündeki soruya ise "Burası benim evim gibi. Başkanla konuşmadan bir karar almam doğru olmaz." dedi. 

FutbolArena - Başakşehir, UEFA Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında sahasında Gent'e 4-1 yenilerek kupaya veda etti. 

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu maçın ardından açıklamalarda bulundu. 
"Çok üzgünüm. Kulüp tarihinde ilk kez çeyrek finale çıkmak istiyorduk ama olmadı. Oyuncularıma mevcut kapasiteleri doğrultusunda ellerinden geleni yaptıkları için teşekkür ediyorum. Ne yazık ki yenilmek konusunda acı verici bazı senaryolar bana nasip oldu. Buraya gelen bizi destekleyen herkesten özür diliyorum.  Ülke puanına bu sene bence iyi hizmet eden takımlardan biriyiz. Çeyrek finale kalmak isterdik ama olmadı." 

6. günde 3 maçını oynadıklarına dikkat çeken Emre Belözoğlu, "Depremin getirdiği olduğu 3 haftalık ara. Rakip oynadı. Biz şu anda 6. günde 3. maçımıza çıktık. 1 gün bile ortalama yaşmımızı düşündüğünüzde iyi bile olabilirdi. Ancak şunu da kabul etmeliyiz. Gent'in oyuncu kalitesi ve oyun kalitesi bizden üstün. Bunu kabul etmemiz lazım. Avrupa futboluna kazandırılacak çok büyük bir oyuncu. Oyuncuları daha önceden tespit edip büyük yatırımlar yaparak, sonrasında çok daha büyük paralara satıyorlar. Bir kez daha üzgün olduğumu söylemek istiyorum." dedi. 

Emre Belözoğlu, Basın toplantısında Başakşehir'deki çalışma tasarrufunuzla ilgili bir karar olacak mı yönündeki soruya "Başkan Göksel Gümüşdağ ile konuşmadan kendimle alakalı bir karar almam doğru olmaz. Başkanla ilişkisi yakın olan biriyim. Burası benim evim gibi. Kariyer hedeflerim arasında Avrupa'da teknik direktörlük yapmak var. Başakşehir'de mükemmel tecrübeler ediniyorum ve genele bakarsak da başarısız değiliz. Ancak dediğim gibi başkanla konuşmadan bir karar almam doğru olmaz." yanıtını verdi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!