comScore

Medipol Başakşehir Medipol Başakşehir

Beşiktaş'ın kabusu İstanbul deplasmanı!

18 Mart 2018, Pazar 22:21
Beşiktaş'ın kabusu İstanbul deplasmanı!

Beşiktaş, Süper Lig'de Vodafone Park'ta hiç yenilmezken, deplasmanlarda ise özellikle İstanbul'da sorun yaşıyor.

FutbolArena Detay - Beşiktaş, Süper Lig'in 26. hafta maçında konuk olduğu deplasmanda Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu. Kartal bu mağlubiyetle birlikte ligde oynadığı son 81 maçta 10. mağlubiyetini aldı ve bu mağlubiyetlerin tamamı deplasmanlarda


Beşiktaş'ın Kasımpaşa ve Başakşehir kabusu


Opta'nın verilerine göre Beşiktaş, son 81 lig maçında 10. kez yenilirken bu yenilgilerin tamamı deplasmanda yaşandı. 81 maçın 53'ünü kazanan Beşiktaş, 18 maçtan da beraberlikle ayrıldı.

Beşiktaş bu 10 mağlubiyetin 6'sını ise İstanbul'da yaşadı. Son dönemde Başakşehir ve Kasımpaşa deplasmanlarında sıkıntı yaşayan Beşiktaş, bu 10 maçın 2'sini Kasımpaşa, 2'sini Başakşehir ve 2'sini de Fenerbahçe deplasmanlarında kaybetti.
 

Şenol Güneş'in Başakşehir maçı açıklamaları


"BÜTÜN YANLIŞLARI YAPTIK"
"Yorgunduk veya başka bir şeye bağlamak doğru değil. Futbol adına hiçbir şey yapmadık. Bütün yanlışları yaptık."

"MAĞLUBİYETİ HAK ETTİK"

Üretken değildik. İkinci yarı daha iyi başlamamıza rağmen rakip 10 kişi kaldıktan sonra onların sahasında oynadık ama etkili atağımız ve pozisyonumuz yoktu. Konuşacak bir şey yok. Rakip daha çok istedi. Mağlubiyeti hak ettik. Büyük bir şans yakalamıştık. Bu şansımızı çok kullanmak istedik ama beraberlik alsak bile bu oyunumuz olumsuz."

"KENDİ FUTBOLUMUZUN ALTINDAYIZ"

Şu anda kendi futbolumuzun altındayız. Biz 11'e 11 bile çok fazla pozisyon üreten takımız. Bugün bu konuda çok eksik kaldık. Oyuncularımın gayretinden şüphem yok. Bu başarısızlık benimdir. Yanlış tercihler, hamleler. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız ve devam edeceğiz. 

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!