comScore

Medipol Başakşehir Medipol Başakşehir

Başakşehir, Okan Buruk ile imzaladı! Transfer açıklaması

11 Haziran 2019, Salı 11:23
Başakşehir, Okan Buruk ile imzaladı! Transfer açıklaması

Başakşehir, teknik direktör Okan Buruk ile sözleşme imzaladı. Göksel Gümüşdağ transfer konusunda açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de Abdullah Avcı sonrası Okan Buruk ile anlaşma sağlandı. Düzenlenen imza törenine katılan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, genç teknik adamla 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Gümüşdağ, transfer çalışmaları konusunda da açıklamalarda bulundu.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ: "OYUNCULARIMIZI SATMAYACAĞIZ"
"Kulüpte bazı şeyler değişti ancak değişmeyen tek şey istikrar. Okan Buruk hocamıza güveniyoruz ve inanıyoruz. Bu ailenin 5 yıldır hasret duyduğu şampiyonluğu beraber sağlayacağız. Kendisine çok güveniyorum. Basında çıkan transfer haberlerinin yüzde 90'ı doğru değil. Başakşehir, 5 yıldır zirveyi zorlayan halini hep koruyacak ve daha da yukarı çekecektir. Okan Hocamızla yaptığımız görüşmede sözleşmesi biten oyuncular dışında hiçbir futbolcumuzu vermeyi düşünmüyoruz. Hedefimiz öncelikle şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak ve ligde şampiyonluk hedefini zorlamak. Adebayor, Bajic ve Serdar Taşçı gibi oyuncularla sözleşmemiz bitti. Bu isimlerle devam etme düşüncemiz yok."



OKAN BURUK: "İLK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ"

"Başakşehir'e çok teşekkür ediyorum. Hedeflerimiz büyük. Elimizdeki kadroyu koruyarak, yeni takviyeler yaparak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde iki tane takımımızın olması ülkemiz için çok değerli olacaktır. İlk hedefimiz Şampiyonlar Ligi olacak. İyi bir kadromuz ve ekibimiz var. Enerjim ve heyecanımla birlikte buradaki mutluluğun biraz daha üzerine koymak istiyorum. Yolunda emin adımlarla yürüyen bir Başakşehir olacaktır. Biz de bunun için çok çalışacağız ve bu takımı hak ettiği şampiyonluğa ve Şampiyonlar Ligi'ne taşımak için elimizden geleni yapacağız."
 

Okan Buruk kimdir? Okan Buruk'un teknik direktörlük kariyeri


Teknik direktörlük kariyerine Elazığspor'da başlayan Okan Buruk, sırasıyla Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediyespor ve Çaykur Rizespor takımlarını çalıştırdı. Okan Buruk, kariyerinde maç başına en yüksek puan ortalamasını 1,58 ile Göztepe'nin başında yakaladı. 45 yaşındaki teknik adamın kariyerinde Akhisarspor ile Türkiye Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

Son dakika Başakşehir Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!