comScore

Mario Gomez'in Freiburg - Wolfsburg maçında attığı golü İZLE

05 Kasım 2016, Cumartesi 18:25
Mario Gomez'in Freiburg - Wolfsburg maçında attığı golü İZLE

Almanya Bundesliga 10. haftasında Freiburg ile Wolfsburg arasında oynanan maçta Mario Gomez 2 gol birden kaydetti.

FutbolArena - Almanya Bundesliga 10. hafta karşılaşmasında Freiburg ile Wolfsburg karşı karşıya geldi.

Ligde zor günler geçiren ve üst üste alınan kötü sonuçların ardından düşme hattına kadar gerileyen Wolfsburg, Freiburg deplasmanında ilk 45 dakikayı Mario Gomez'in golüyle 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda da sahneye çıkan Mario Gomez, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti.
 

Mario Gomez'in Wolfsburg'da attığı goller


Sezon başında Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Almanya'nın Wolfsburg takımına transfer olan Mario Gomez, geçtiğimiz hafta takımının 3-1 kaybettiği Darmstadt maçında ilk golünü kaydetmişti. Alman golcü hafta arası Wolfsburg'un kupada Heidenheim'i 1-0 mağlup ettiği maçta da 1 gol atarken, Freiburg kalesini de boş geçmeyerek üst üste 3 resmi maçta gol atmayı başardı. Sezon başından beri yaşadığı durgunluğun ardından özgüven sorunu yaşamaya başlayan Mario Gomez, üst üste son 3 maçta attığı 3 golle yeniden eski günlerine dönmenin sinyalini verdi. 

Freiburg - Wolfsburg maçı Mario Gomez'in golü İZLE


Almanya Bundesliga 10. haftasında Freiburg ile Wolfsburg arasında oynanan müsabakanın ilk yarısını Wolfsburg, Mario Gomez'in 41. dakikada attığı golle 1-0 önde kapadı. Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Wolfsburg'u öne geçiren Mario Gomez, takımının soyunma odasına moralli gitmesini sağladı. 
Freiburg: Schwolov, Torrejon, Günter, Stenzel, Çağlar Söyüncü, Abrashi, Frantz, Höfler, Philipp, Grifo, Niederlechner

Wolfsburg: Benaglio, Trasch, Rodriguez, Bruma, Luiz Gustavo, Blaszczykowski, Caligiuri, Amold, Seguin, Gerhardt, Mario Gomez

MARIO GOMEZ'IN İLK GOLÜNÜ İZLE

MARİO GOMEZ'IN İKİNCİ GOLÜNÜ İZLE

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!