comScore

Marcelo'ya Lyon'da şok tepki: 'Bu formaya saygı göstermiyorsun!'

22 Nisan 2019, Pazartesi 01:14
Marcelo'ya Lyon'da şok tepki: 'Bu formaya saygı göstermiyorsun!'

Lyon'un Angers ile oynadığı maçın ardından eski Beşiktaşlı Marcelo ile Lyon taraftarları arasındaki tartışma Fransız basınına yansıdı. 

FutbolArena Dış Haberler - Fransa Lig 1'de Lyon ile Angers arasında oynanan maçın ardından Marcelo ile Lyon taraftarları arasında tartışma çıktı. Lyon'un üst üste 2 mağlubiyetin ardından Angers'i 2-1 mağlup ettiği maç sonrasında eski Beşiktaşlı Marcelo, tribünlere giderek Lyon taraftarlarıyla tartışma yaşadı. 

Lyon taraftarları Marcelon'nun yanına gelerek, "Bu kulübe, giydiğin formaya sayı göster. Sen giydiğin formaya saygı göstermiyorsun." diyerek tepki gösterdi. Marcelo ise taraftarlara, "Ben bu forma ve sizler için oynuyorum." şeklinde yanıt verdi. Tartışmanın uzaması sonrasında Marcelo daha sonradan soyunma odasına gitti. 
Marcelo'nun özellikle sosyal medyadan sürekli olarak eski takımı Beşiktaş hakkında paylaşımlar yapması Lyon taraftarının tepkisine neden olduğu iddia edildi. 

Marcelo'nun Lyon performansı


Marcelo bu sezon Lyon formasıyla ligde 28 maçta forma giyerken, 1 asist yaptı. Brezilyalı stoper Lyon formasıyla 2.430 dakika sahada kalırken, Şampiyonlar Ligi dahil olmak üzere tüm kulvarlarda 41 maçta oynadı. 

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!