Beşiktaş - Benfica maçı öncesi Manuel Fernandes'ten çarpıcı açıklamalar
Eski Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes, Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak olan Beşiktaş - Benfica karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.
"O STATTA OLMAK İSTERDİM"
Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın Napoli ile oynadığı maçın görüntülerini izlediğini belirten Fernandes, "Beşiktaş'ın yeni stadı gerçekten güzel olmuş. Taraftar harika. İnsan izlerken o statta olmalıydım diyor. İzlerken ben de 'o statta' olmak isterdim' dedim kendi kendime. Biliyorsunuz ben Beşiktaş'ta oynarken statın tadilatı vardı. Sürekli farkla yerlerde oynuyorduk ve bu da bizim için zorluk teşkil ediyordu."
"BEŞİKTAŞ AVRUPA'DA KENDİNİ İSPATLADI."
Beşiktaş'ın son yıllara nazaran büyük bir gelişim kaydettiğini vurgulayan Portekizli futbolcu, "3 yıl öncesine bakarsak Beşiktaş'ın büyük bir gelişim kaydettiğini söyleyebiliriz. En önemlisi artık güzel bir statları var. Ev sahibi avantajını kullanabiliyorlar. Benim oynadığım dönemde bunun sıkıntısını çekmiştik. Statla birlikte artık Beşiktaş daha da ileri seviyede bir kulüp oldu. Bence iyi yoldalar." şeklinde konuştu.
"BEŞİKTAŞ KAZANABİLİR AMA..."
Beşiktaş gibi Benfica'nın da iyi bir takım olduğunu söyleyen, bu sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde dolu dizgin ilerlediğini vurgulayan Fernandes, "Beşiktaş ne kadar güçlüyse Benfica da bir o kadar güçlü. En başta Şampiyonlar Ligi tecrübellerini unutmamak lazım. Bu seviyede Beşiktaş'tan daha öndeler. Ancak Beşiktaş, Napoli gibi güçlü bir takımdan 2 maçta 4 puan alarak tecrübe dışında başka faktörlerin de unutulmaması gerektiğini söyledi. Beşiktaş, Benfica'yı yenebilir ama Napoli maçlarındaki mücadelenin aynısını tekrarlamaları lazım." ifadelerini kullandı.
Haber: Barbaros Yıldızlı

